Forum » Programska oprema » NOD 32 - protivirusni program
NOD 32 - protivirusni program
ares ::
OJ!!
Zanima me kako da mi ne dela protivirusna zaščita pri računalniku. Kupil sm nov računalnik pa mi je na začetku delalo, zdej pa mi sploh noče posodobit programa in piše da moram imet user name in password(nod32). Spodaj desno se mi zmeraj pojavi(od zdej) rdeča začita, ki me opozori, da protivirusna zaščita ni posodobljena, druga dva:to sta požarni zid in posodabljanje pa dela. Včasih si mi pojavlja tudi okno(ravno ko gledam kak film).
lp
Zanima me kako da mi ne dela protivirusna zaščita pri računalniku. Kupil sm nov računalnik pa mi je na začetku delalo, zdej pa mi sploh noče posodobit programa in piše da moram imet user name in password(nod32). Spodaj desno se mi zmeraj pojavi(od zdej) rdeča začita, ki me opozori, da protivirusna zaščita ni posodobljena, druga dva:to sta požarni zid in posodabljanje pa dela. Včasih si mi pojavlja tudi okno(ravno ko gledam kak film).
lp
- spremenil: Damjan Jagar ()
zlikovski ::
Jaz uporabljam Avast Home edition antivirusni program, kjer ga dobiš zastonj na Avast-ovi strani.
Registracija je zastonj pri različici home edition, se registriraš in ti potem na mail pošljejo serijsko številjko. Professional edition pa je plačljiv.
Vglavnem ta program uporabljam 2 leti in sem zelo zadovoljen.
Še link do strani >> http://www.avast.com/eng/download-avast...
Lp
Registracija je zastonj pri različici home edition, se registriraš in ti potem na mail pošljejo serijsko številjko. Professional edition pa je plačljiv.
Vglavnem ta program uporabljam 2 leti in sem zelo zadovoljen.
Še link do strani >> http://www.avast.com/eng/download-avast...
Lp
OmegaBlue ::
Fantje brez nelegalnih zadev prosim..
ares če hočeš dase bo nod32 posodabljal rabiš licenčno verzijo ali trial, ki poteče po 30 dneh uporabe.
ares če hočeš dase bo nod32 posodabljal rabiš licenčno verzijo ali trial, ki poteče po 30 dneh uporabe.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
nokia6310 ::
A kdo ve zakaj se mi database noče več posodabljat sama?
Skos hoče met user name pa password pa ne vem kaj sem narobe naredu da skos ko se konektam na server hoče met ta user name pa password?
Vglavnem če kdo ve za rešitev dobrodošla zelo.
Skos hoče met user name pa password pa ne vem kaj sem narobe naredu da skos ko se konektam na server hoče met ta user name pa password?
Vglavnem če kdo ve za rešitev dobrodošla zelo.
OmegaBlue ::
ja za update nekako rabiš licenco..
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
janip ::
Ja OSEL, a ti še ni kapnilo da rabiš program nabaviti, če hočeš imeti posodabljanje. A še nisi slišal, da se zastonj tudi mačka ne goni. Mal pomisli kaj sprašuješ preden daš kaj takega na forum. Pokliči SLO nod32 firmo pa plačaj 10K pa ti bo hitro jasno kaki username pa password rabiš.....
Jani P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 649005 (6542) | Domini tm |
» | Pocasen internet - vzrok svchost.exe??Oddelek: Omrežja in internet | 4412 (3443) | residual |
» | Antivirus, ki je "ugoden" (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 5995 (4543) | zmaki |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11761 (9124) | frikihamster |
» | Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9427 (7679) | fruti |