» »

Testiranje maticne plosce

Testiranje maticne plosce

ab1tone ::

Zanima me s katerim programom ce sploh obstoja bi jst testiru mojo maticno. Namrec, dogaja se mi da se mi računalnik restarta sam od sebe, javi razlicne vrste napak(tudi driverske). Testiral sm ze rame(vse ok), polno obremenil procesor(vse ok), testiral disk(vse ok) ,dal nove driverje, nove windowse... Zanimivo je to da vcasih dela racunalnik tud po par dni cist normalno, vsake tulk cajta pa se mu pac zgodi kar sem zgoraj opisu.
Zdej jst sm se posvetoval pr kolegu, pa je reku da je maticna al pa napajalnik. Zdej pa rabim en program da bi to maticno nekak testiru(zdej ce sploh obstoja kej takega).Maticna je pod garancijo pa bi jo rad uveljavljal ce bo treba.

Pa tudi,pod kaksen nacin naj jst dam to na servis vse skup, ce pa vcasih tud po par dni dela normalno, kr oni bodo ziher rekl po 1 uri testiranja da stvar laufa normalno.:\

V odgovorih zaželjeni nasveti in uporabni odgovori:D
ab1tone

raptor1 ::

a si probu nalozit novo verzijo BIOS-a, pa probej potem. Ce si jo pa nalozu pa mas probleme pa probaj naloziti stari BIOS nazaj.

Jes sem mel problem k je kom vsakic ko sem zagnal kaksen spil , friznu. Nakoncu sem ugotovil da je nov BIOS zanic.

drugace pa pojdi na:

start\control panel\Administrative Tools\eventwiever\aplications

mal poglej kaksno napako javi windows xp ...
ERROR...klikni nanj in odpru se ti bo dodaten okencek
skopiraj 'deskription' ali pa Event ID v googla pa bos nasel podobne/enake probleme kot jih imas ti. Mogoce ti bo kej pomagal.

mal sem brsku pa sem en program za test najdu mogoce ti bo kej pomagu..

test cpu in plosce

ab1tone ::

Hvala ti, da si mi edini odgovoru na moje vprasanje. :D
ab1tone

sej zato smo kle...

vec glav vec ve.....in ko mas kaksen problem je vsaka pomoc dobrodosla.

lp;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ASUS P5K-E WiFi + 2x2GB Team Group Extreem Dark

Oddelek: Strojna oprema
241331 (964) icemare
»

razlike v voltaži... (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
764713 (3577) Pyr0Beast
»

komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
694245 (3476) Pyr0Beast
»

4x1 patriot ram problem

Oddelek: Strojna oprema
9968 (786) pozitron
»

Navijanje Dual-Core Opteron 939

Oddelek: Navijanje
413193 (1585) umax

Več podobnih tem