Forum » Loža » Go-karti
Go-karti
Tomi ::
Včeraj sem se šel malo vozit z go-karti v BTC ( mama je bila dobre volje, pa še rojstni dan imam.. ).
V glavnem, zanima me, koliko te stvarce potegnejo, če jih "teraš" do konca.. Ker feeling je nor.. veter v faco na oni ravnini..
V glavnem, zanima me, koliko te stvarce potegnejo, če jih "teraš" do konca.. Ker feeling je nor.. veter v faco na oni ravnini..
metrodusa.blogspot.com
PaJo ::
Te stvari so kar hitri.. recimo doloceni go-karti majo bolse pospeske ko formula 1, ce verjames ali ne, ker so mocni in lahki ko sfija
Drugace pa je koncna hitrost odvisna od tega kako masino mas od vzadaj. Ziher pa se da pletat tudi cez 100km/h
Drugace pa je koncna hitrost odvisna od tega kako masino mas od vzadaj. Ziher pa se da pletat tudi cez 100km/h
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
KamikazA ::
Oni v BTC-ju majo mensezdi končno okoli 60km/h. Dirkalni na 5 prestav pa tudi okoli 180km/h!
Jej, pij in kavsaj,
za večnost se ne ravsaj! F.P.
Thomas ::
Sem bil tam ja. Zadnje dni leta 2000 enkrat. Super no. Samo zunanji je pa po moje le boljši.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Cr00k ::
tekmovalni karti potegnejo 180 u 5-6s ...impresivno... s 100cc motorji seveda... formula 125cc... pa cez 200 u 4s ....
gorenc ::
moj cajt na progi v BTC pa je 25,91s
To sele po 4. voznji. Potem pa so me ze roke tako bolele, da nisem mogel niti piva dvigniti.
To sele po 4. voznji. Potem pa so me ze roke tako bolele, da nisem mogel niti piva dvigniti.
msmiha ::
Jas pa poznam avtomehanika, ki si je sam delal go-karte. Njegov sin je pa tekmoval z njimi. Filing je pa taboljši ko to enkrat potegne. Rad bi se še z električnimi pelav. Ali slučajno kdo ve kje jih majo?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
MoDeR ::
Ja jaz sem kr redna stranka v BTC-ju in na Rudniku pri gokartih... Moji časi na BTC progi so nekje 28.4... Sector_Collorum tebi pa ne verjamem da si mel čas 25.9 ker je najboljši čas proge 26.6 :))) Iser progo na 5 mesecev spreminjajo ampak ... še vseeno ne verjamem :). Morate pa probat gokarte v Rudniku, ki so bencinski in ti pa res letijo ... pa proga je širša pa lažje prehitevaš tako da je naspoh super.
Lp,
<br>
MoDeR
<br>
MoDeR
Thomas ::
Ja .. tisti bencinarji pr' leclercu ... so vseen precej boljš.
Čeprav je meni ljubše, da ne smrdi dvotaktni motor, pa da ni prevelikega hrupa ... ampak vseen. Ma poseben čar.
Čeprav je meni ljubše, da ne smrdi dvotaktni motor, pa da ni prevelikega hrupa ... ampak vseen. Ma poseben čar.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
noogy2noogy ::
Glih v tem je čar: vonj po benzu in gumah...
Ali je mogoče v bolečinah rok in križa???
Ali je mogoče v bolečinah rok in križa???
lp
noogy
eomer ::
Sej go-kart je fajn ampak sej ljudje niso pr seb. 1000 pa se neki za 10 min. Za ta denar 4 ure na netu visim pa slo-tech prebiram
Tomi ::
Ja, "mogoče" je res predrago, vendar dobre stvari nikoli niso poceni, rajt?
Ja, čase sem pa imel cca. 30, 31.. Odvisno, kje sem bil ( spredaj ali v gneči.. ) Pa še nekaj mi je kart težil.. št. 20, pač..
Hehe, bo še treba kdaj it...
Ja, čase sem pa imel cca. 30, 31.. Odvisno, kje sem bil ( spredaj ali v gneči.. ) Pa še nekaj mi je kart težil.. št. 20, pač..
Hehe, bo še treba kdaj it...
metrodusa.blogspot.com
OrlyTM ::
Ti karti v BTC rulajo ... zakon ... sm vozu tut zadevce na šiški (ford kaposi) in me ni prepričalo, prehitra proga za tiste karte ... Drugač majo pa elektro karti v BTC končno res omejeno na 60km/h zaradi proge, če pa ga daš ven na prosto in sprostiš blokado, gre preko 120 km/h ... luštno ane :))
Bil sm pa poleti v Poreču (Hrvaška) in sm vozu 4 taktnega (350ccm), zadeva leti nenormalno .... sam to ni tak motor kot pri tekmovalnih, oni so 125ccm in so hitrejši, ti 4 takterji pa imajo kot največji plus velik navor, tako, da se ne pozna teža voznika in imajo precej boljši pospešek, sama končna pa ni tak velika. Še bolj noro :))
Se je treba enkrat dobit v BTC za kako dirko ... kdo je za ?
lp
OrlyTM
Bil sm pa poleti v Poreču (Hrvaška) in sm vozu 4 taktnega (350ccm), zadeva leti nenormalno .... sam to ni tak motor kot pri tekmovalnih, oni so 125ccm in so hitrejši, ti 4 takterji pa imajo kot največji plus velik navor, tako, da se ne pozna teža voznika in imajo precej boljši pospešek, sama končna pa ni tak velika. Še bolj noro :))
Se je treba enkrat dobit v BTC za kako dirko ... kdo je za ?
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
KamikazA ::
Gokardi, dostopni navadnim smrtnikom so 4 taktni (nobenega vonja po 2 taktnih mašinah)
Ponavadi pa so to hondini motorji z močjo 6HP, ki se uporabljajo na motokultivatorjih, električnih agregatih....
Ponavadi pa so to hondini motorji z močjo 6HP, ki se uporabljajo na motokultivatorjih, električnih agregatih....
Jej, pij in kavsaj,
bluehacker ::
Prvo vse najboljse za rojstni dan pol pa podatk iki so kar impresivni. Mislim da so eni od kar hitrih gokartov potegnili cez 130 , ceprav je se vecja finta v pospeskih ki so fenomenalni glede na velikost in na navadne avte.
coollll
coollll
I am here to kill all the unvorthy not-hackers
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gokart dirkališča po sloveniji? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 51742 (14899) | Siddh |
» | kje v SI so gokartiOddelek: Loža | 9666 (6331) | amigo_no1 |
» | karting-rekreativni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10074 (6160) | mastah |
» | Pospešek Formule 1 F1 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9896 (8384) | Blinder |
» | Navor - avtomobilizem?Oddelek: Na cesti | 6694 (6322) | krneki0001 |