» »

celeron 1200

celeron 1200

kuky ::

zanima me ce je mozno uporabiti celeron 1200 tualtin samo z hladilnim rebrom brez ventilatorja ?
baje da je 13 mikron in da se ne greje tolko, idealni sa super tihi pc.

Dami ::

Mislim da se vseeno greje zelo in samo rebra ne bi zadostovala. Mogoče, če imaš dobro zračeno ohišje -> dodatni venti -> hrup.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

OldSkul ::

Zelo se pa ne greje.Če ne boš nič navija daj not en zanikrn hladilnik pa boš imel mir, če boš navijal si daj kakšen res dober hladnilnik!

tha_man ::

kuky, ali že imaš C1200 ali ga šele kupuješ? Jaz sem vidu BOX verzijo (še zapakirano, nalažost :D), pa je imela zraven precej zajeten hladilnik in ventilator (zelo je spominjal na tistega iz P4). Mogoče je fora samo v tem, da je Intel začel k vsem procesorjem prilagati cooler od P4, ker dvomim da se tale Celeron tako greje da potrebuje tisto pošast :\). Saj se že tastari 0.18 mikronski niso tako greli. Vseeno pa dvomim da bo deoval brez vsakega ventilatorja. 1.2G je le 1.2G >:D.

Sicer pa jaz ravno razmišljam kaj bi bilo tišje, Celeron1.2G BOX, Duron 1G + Zalmanov cooler.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Spajky ::

Tha_man, kje si pa ga videl in koliko je bla cena? 8-)

tha_man ::

Ahem, popravek, nisem vidu C1.2 ampak je bil samo 1.0, je pa prodajalec rekel da ima tud 1.2 popolnoma enak ventilator zraven. Cena je bila malo manj kot 40k SIT (trgovina Belbled, Otočec pri Novem Mestu).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

do kolk navit celeron 1200 brez dodatnega hlajenja (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
765037 (3876) mihamedo
»

Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
14411476 (7814) Spajky
»

Moj Tualatin 1.2 GHz je Skinhead !

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
403415 (2341) Boky
»

P4 1.6A Northwood (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
735305 (4233) Mr.B
»

AMD XP proci,...