» »

UNDELETE!!!! NUJNO!

UNDELETE!!!! NUJNO!

matic ::

Po kopiranju slik med racunalnikom (osebnim) in nootebokom preko flash kartic sem kar naenkrat izgubil en celoten direktorij slik!!! Res bi jih rabil nazaj.. pa jih nikjer ne najdem.. tut v kakem temp diru jih ni.. nicesar-- gone! KAko bi jih lahko dobil nazaj?! Kdo ve kako resitev? Je mozen se kak undelete tako kot je bil vcasih v dosu? Prosim za cim vec pomoci cim hitreje.. vsaka ki ima kak nasvet naj ga sporoci prosim tukaj!!!
CE pa ima kdo kak progy zato pa bi res prosil zanj na moj mail!!!

HVALA!!!!

tec ::

GetDataBack al Easy Recovery Pro,drugace pa isci na googlu pod recovery tool ali kaj podobnega

Hlod ::

Ker filesystem pa si uporabljal? Ce je bil ext2(/3)fs pol si zmagu. Unmountas particijo in kopiras po sektorjih... Za fat al pa NTFS pa ti ne znam pomagat. Ce poznas njihovo velikost ali vsaj njihov datum (in velikost) jih pa lahko z linux masine najbrz dobis nazaj tudi z FAT/NTFS...

Hlod.

matic ::

kaj pa tmp fajli!? Imam en tmp file - DSP2D5.tmp! Velik 12mb in ta je v temp diru in ravno toliko so bile cca velike te slike.. mozno da bi to bilo to.. samo je kako pot kako is tmp fajla dobit to nazaj kar je bilo?????

Elemen_T ::

Kot pravi tec, snemi si Easy Recovery Pro...ta program se pošali z izgubljenimi podatki.
Naj ti povem, da sem sam dobil VSE fajle nazaj...s tem, da je bil disk vmes na servisu in bog ve kaj so počeli z njim.
Kot drugič pa sem med tem 3x urejal particije (SWAP, FAT, NTFS---win 2k,format, FAT---98...itd)

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Recovery podatkov na trdem disku

Oddelek: Strojna oprema
462695 (2128) Pyr0Beast
»

resevanje podatkov na disku

Oddelek: Pomoč in nasveti
5968 (900) leteci
»

Kateri program za File Recovery??? NUJNO!

Oddelek: Programska oprema
82190 (1951) Go-ahead
»

undelete v WinXP?!

61675 (1512) GaPe
»

kako priklicat nekaj kar je ze bilo izpraznjeno iz kosa

272707 (2405) branko_bm

Več podobnih tem