Forum » Operacijski sistemi » Msn Messenger - sprejemanje datotek
Msn Messenger - sprejemanje datotek
KTr1sk ::
jao dajte pr men tud kr naenkrt ne morem več sprejet in mi isto napiše :( kaj narest?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Daniel ::
Slike ni,tak da težko kaj rečem, lahko pa poskusite z a-patch za messenger(pazite kaj obkljukujete), mogoče kaj pomaga
R33D3M33R ::
PO mojem je najbolje, da pustite zadevo na miru in je ne odpirate preko messengerja. Prebijte se v Moje dokumente (My documents) -> Moje prejete datoteke (My Received files). Tam kliknite z desno na datoteko in nekje se da obkljukati, da je datoteka varna. Rešitve problema pa ne vem, mogoče uporaba alternativnih sporočilnikov. Uporabljam Mirando in težav nimam
Btw: mogoče sem čisto zgrešil problem, ker se slika res ne vidi
Btw: mogoče sem čisto zgrešil problem, ker se slika res ne vidi
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
mit3k ::
Sliko sem umakno, ker nisem več spremljal teme... pardon finta je da je treba sporočilo ignorirati in se prebit do datoteke, če ne jo glupi msn smatra za nevarno, pomoje so si izmislili spet nekaj novega, kot npr. z izginjajočimi linki, ki jih je msn ignoriral zaradi besede download.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mit3k ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76301 (16942) | tilinho20 |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9380 (6565) | klemenSLO |
» | Nujnost instaliranja Windows Live Messengerja ob prijavi v MSN MessengerOddelek: Pomoč in nasveti | 3742 (3119) | jakal |
» | Google Instant Messenger?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3702 (3702) | Jernej L |
» | messenger in zivcni zlom!!!!Oddelek: Programska oprema | 1882 (1400) | KTr1sk |