Forum » Omrežja in internet » Posiljanje E-maila
Posiljanje E-maila
SellAlej ::
Lep pozdrav moj ISP je telemach gorenjska
Problem je pa sledeci e-mail naslov imam se vedno user@g-kabel.si in problem je ko poskusim poslati e-mail iz outlooka ali iz thunderbirda na user@telemach.net mi napise da uporabnik ne obstaja ... normalno pa posilja na ostale slo ponudnike ... poslati ne morem niti na hotmail in podobno ... pa ni wazno a posilja iz g-kabel ali iz e-mail.si naslova vedno se pojavi enak problem ... se mi zdi da mi nastavitve nekako ne klapajo ce pa posiljam iz web vmesnika pa poslje normalno
Problem je pa sledeci e-mail naslov imam se vedno user@g-kabel.si in problem je ko poskusim poslati e-mail iz outlooka ali iz thunderbirda na user@telemach.net mi napise da uporabnik ne obstaja ... normalno pa posilja na ostale slo ponudnike ... poslati ne morem niti na hotmail in podobno ... pa ni wazno a posilja iz g-kabel ali iz e-mail.si naslova vedno se pojavi enak problem ... se mi zdi da mi nastavitve nekako ne klapajo ce pa posiljam iz web vmesnika pa poslje normalno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabelski in adsl internet pohvale in pritožbe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 26215 (15926) | Jakka |
» | Kako se od-BANNat na forumu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1321 (1238) | DaMastermind |
» | Telemachov nateg ali kako ukrasti naročnike (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6055 (4885) | Tigorsami |
» | TELE-TV kabelski uporabniki pozor!Oddelek: Omrežja in internet | 3362 (2632) | SubOrbit |
» | Telemach ?Oddelek: Omrežja in internet | 2151 (1713) | bzagozen |