Forum » Zvok in slika » Najlažji način za vstavljanje podnapisov na dvd film
Najlažji način za vstavljanje podnapisov na dvd film
Eki ::
Čao
Zanima me kakšen je Najlažji način za vstavljanje podnapisov na dvd film, sicer imam film ki nima slovenskih podnapisov. Sedaj sem dobil še te slovenske podnapise in si OGLEDAL ŽE OBSTOJEČO TEMO ZA VSAVLJANJE PODNAPISOV, toda to so vse nekako predolgi postopki , ki pa mi nažalost niso ratali. Prosil bi vas če mi še kdo lahko pok lažji način vstavljanja podnapisa . HVALA
Zanima me kakšen je Najlažji način za vstavljanje podnapisov na dvd film, sicer imam film ki nima slovenskih podnapisov. Sedaj sem dobil še te slovenske podnapise in si OGLEDAL ŽE OBSTOJEČO TEMO ZA VSAVLJANJE PODNAPISOV, toda to so vse nekako predolgi postopki , ki pa mi nažalost niso ratali. Prosil bi vas če mi še kdo lahko pok lažji način vstavljanja podnapisa . HVALA
Eki
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Dejancek ::
Če bi dobro bral in sledil navodilom bi naredil.
Drugač pa ti priporočam okulista, za boljše branje pa to
Drugač pa ti priporočam okulista, za boljše branje pa to
Eki ::
Dejanček
Preden začneš nekoga zajebavati raje pri sebi najprej pošlihtaj ne, če me program kateri je omenjen v postopku ne spusti naprej nisem jast nič kriv in ne rabim nobenega OKULISTA KAKOR TI .Ker neznaš prebrati , ampak samo provocirati . MAMINO DETE - DEJANČEK :)))
Preden začneš nekoga zajebavati raje pri sebi najprej pošlihtaj ne, če me program kateri je omenjen v postopku ne spusti naprej nisem jast nič kriv in ne rabim nobenega OKULISTA KAKOR TI .Ker neznaš prebrati , ampak samo provocirati . MAMINO DETE - DEJANČEK :)))
Eki
Dejancek ::
Očitno je s tabo nekaj zelo narobe če te ne spusti mimo
Anyway ne deri se, ne rabimo kričačev
Anyway ne deri se, ne rabimo kričačev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 2038 (1944) | IcyFox |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 78000 (20136) | CaqKa |
» | kako zapeči DVDOddelek: Zvok in slika | 4926 (4795) | Brainstorm |
» | film in podnapisiOddelek: Zvok in slika | 2646 (2378) | mk4 |
» | Združevanje videa, audia in podnapisov v en streamOddelek: Zvok in slika | 1339 (1253) | Freakylion |