Forum » Omrežja in internet » W lan
W lan
MMarko ::
Zanima me, če ma kdo izkušnje z kakšnim deljenjem recimo ADSL-a s pomočjo w lana, da bi se s sosedom, ki je od mene oddaljen povezala.
Kateri ruterji majo možnost, da zmorejo preko razdalje ca. 500m prenašat podatke, brez da bi vmes moral postavit kako dodatno antenico?
LP
Kateri ruterji majo možnost, da zmorejo preko razdalje ca. 500m prenašat podatke, brez da bi vmes moral postavit kako dodatno antenico?
LP
sirotka ::
tako sem bil jaz povezan na soseda, zračne kakih 50m. On je mel asusa wl500g, jaz pa wlan pci mrežno in dodatno biquat anteno, pa je bil signal 100%. Ampak rutr ma močnej anteno, tako da ti, če hočeš met linijo...kup anteno, drugače ne bo šlo
morskow ::
Če misli kateri od vaju uporabljati mulo, dc++ in podobno, bosta oba samo penila.
Priporočam lasten priključek.
Priporočam lasten priključek.
hehe
sirotka ::
zakaj? Men je mula čist normalno delala, dc++ pa misem nikol uporablal. Sj maš isto odprte porte, tako da np glede tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firmware za routerOddelek: Pomoč in nasveti | 3932 (3700) | knesz |
» | Hipkom.net internet povezava (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 21576 (10684) | rontajzel |
» | D-LINK DI-624+ Wireless Router in DWL-G520+Wireless PCI kartica??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2490 (2060) | pujsek_ |
» | Wireless problem!Oddelek: Omrežja in internet | 2545 (1925) | pujsek_ |
» | KAko v brezžično mrežo spraviti 25 uporabnikov + ADSLOddelek: Kaj kupiti | 1794 (1245) | HellRaiseR |