Forum » Omrežja in internet » Prekinjanje povezave
Prekinjanje povezave
karabin ::
->Pred časom sem zamenjal matično, disk pa je ostal neformatiran. Windowsi mi še vedno zaznajo mrežno prejšne matične plošče. Kako bi pobrisal te driverje?
->Problem je predvsem v tem, da mi vsake 5min vrže za sekundo iz omrežna in napiše(A network cable is unplugged). še slikca
->Ko sem se malo igral v nastavitvah, sem po nesreči tudi inštaliral Client Service for Netware.
Zanima me, kako bi lahko rešil TA PROBLEM
...pa ne me tepst, k sma vem da sm n00b na tem področju ;)
HVALA
->Problem je predvsem v tem, da mi vsake 5min vrže za sekundo iz omrežna in napiše(A network cable is unplugged). še slikca
->Ko sem se malo igral v nastavitvah, sem po nesreči tudi inštaliral Client Service for Netware.
Zanima me, kako bi lahko rešil TA PROBLEM
...pa ne me tepst, k sma vem da sm n00b na tem področju ;)
HVALA
sinko999 ::
Pa si jo probal odstraniti v computer managment ali pa vsaj disablati potem pa odvisno katere gonilnike si imel prej bi jih probal odinstalirati. Drugače pa se toplo priporoča če zamenjaš matično ploščo z drugo reinstall sistema.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Ja, sem probal odstranit, pa mi še kr izklaplja internet. Je možno, da je problem v Routerju?
Glede matične, pa je fora v tem, da je ta malo novejša, ista firma kot prejšna(ASUS) in vse deluje normalno...
Glede matične, pa je fora v tem, da je ta malo novejša, ista firma kot prejšna(ASUS) in vse deluje normalno...
Mogoče kdo ve, zakaj me skoz dol meče?
...aja je možno da se to dogaja zaradi SP2, saj imam občutek da se je to od takrat ko sem instaliral SP 2 začelo dogajati.
Prosim za pomoč, drgač bom živčn zlom fasal :)
...aja je možno da se to dogaja zaradi SP2, saj imam občutek da se je to od takrat ko sem instaliral SP 2 začelo dogajati.
Prosim za pomoč, drgač bom živčn zlom fasal :)
Gwanaroth ::
Če si menjal osnovno ploščo, obvezno formatiraj.. Kaj sploh še čakaš.
Lights often keep secret hypnosis..
sm Formatiral, pa nč.......
Ja0, res mi gre na živce, ko se vedno izklaplja.
Kdo ve v čem bi bila lahko finta? SP2?
Prosm pomagajte.
Hvala
LP GoGy.
Ja0, res mi gre na živce, ko se vedno izklaplja.
Kdo ve v čem bi bila lahko finta? SP2?
Prosm pomagajte.
Hvala
LP GoGy.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5103 (4438) | BB4l |
» | Matična plošča in počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2294 (2006) | markomad |
» | NUJNO. Je disk zanič ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1580 (1262) | perci |
» | [Vprasanje] Program Sisoft SandraOddelek: Navijanje | 1440 (1323) | zile |
» | Sprememba Napisa Start GumbaOddelek: Operacijski sistemi | 1970 (1249) | RuN |