Forum » Igre » samo 3 serveji
samo 3 serveji
BBKing ::
hoj, jest mam pa nasledni problem, pa k'r na dan z besedo če je komu kej jasn ker men ni nič........
.....po treh tednih mirovanja/čakanja na novo mashino, sm se všeraj na novo naložil igro dodal patch, se povezal na multiplajer z prižganimi filtri ( samo serverji pri katerih dobivaš pike in medalje....in s tem napreduješ po lestvici) katere sm uporabljal tudi pri igri na starem PCju in ka j se zgodi....PRIKAŽE MI SAM 3 SERVERJE, če pa izklopim filtre pa nič več k samo 50 serverjev pa še ti so po večini zaklenjeni. zAKAJ temu tako, ali je možno da kake nastavitve v pcju nagajajo ali je lahko tudi ROUTER kriv in mi ne spusti vsega skoz, no če vam je kej jasno povejte in se vam v naprj lepo zahvaljujen !!!
BBking
.....po treh tednih mirovanja/čakanja na novo mashino, sm se všeraj na novo naložil igro dodal patch, se povezal na multiplajer z prižganimi filtri ( samo serverji pri katerih dobivaš pike in medalje....in s tem napreduješ po lestvici) katere sm uporabljal tudi pri igri na starem PCju in ka j se zgodi....PRIKAŽE MI SAM 3 SERVERJE, če pa izklopim filtre pa nič več k samo 50 serverjev pa še ti so po večini zaklenjeni. zAKAJ temu tako, ali je možno da kake nastavitve v pcju nagajajo ali je lahko tudi ROUTER kriv in mi ne spusti vsega skoz, no če vam je kej jasno povejte in se vam v naprj lepo zahvaljujen !!!
BBking
- zaklenil: Mavrik ()
Mavrik ::
Ne samo, da nisi napisal, za kero igro točno gre in kakšno točno konfiguracijo imaš, niti se ti ni zdelo vredno to spremeniti v nekaj podobnega slovenščini.
Zaklep.
Zaklep.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 55005 (19538) | Bananovec |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17832 (7027) | steev |
» | Za vse željne satelitskega interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 152176 (107078) | amigo_no1 |
» | Battlefield 2 help meOddelek: Igre | 2499 (1071) | Sparky69 |
» | Win2kAdvSer; kako postavit novo domeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5043 (4271) | Microsoft |