Forum » Programiranje » PHP template generator?
PHP template generator?
ROK1a ::
Pozdravljeni!
Po dolgotrajnem iskanju php tempaltov se mi še vedno nobeden ne zdi prav LEP zato sem premišljeval, da bi si naredil svoj template. Zanima me, če obstaja kakšen pogram za eostavnješe oblikovanje php tempatov. Še lepše bi bilo če obstaja kak program, kjer vizualno oblikuješ template.
Hvala za odgovore. LP
Po dolgotrajnem iskanju php tempaltov se mi še vedno nobeden ne zdi prav LEP zato sem premišljeval, da bi si naredil svoj template. Zanima me, če obstaja kakšen pogram za eostavnješe oblikovanje php tempatov. Še lepše bi bilo če obstaja kak program, kjer vizualno oblikuješ template.
Hvala za odgovore. LP
Looooooka ::
there are no templates.
mors se pac odloct za kksn php template engine vnaprej...smarty php al kj tazga(ta je baje zlo dobr simple in ponuja caching funkcije)
al pa pac nardis kj svojga...
ala....
eval("\$stuff=\"".addslashes(implode("", file("file.html")))."\";");
print $stuff;
mors se pac odloct za kksn php template engine vnaprej...smarty php al kj tazga(ta je baje zlo dobr simple in ponuja caching funkcije)
al pa pac nardis kj svojga...
ala....
eval("\$stuff=\"".addslashes(implode("", file("file.html")))."\";");
print $stuff;
rokpok ::
ROK1a: php nima nobene veze z samo obliko spletne strani. Spletne strani so oblikovane s pomočjo HTML-ja (pomožnosti) v navezi s CSS-jem. Tako da si nisi glih na jasnem z vsem...
Rad bi bil pingvin.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Izdelava spletišč | 53117 (20268) | Skarabej |
» | Zend Framework in Dwoo template engineOddelek: Izdelava spletišč | 1538 (1302) | BigWhale |
» | SMARTYOddelek: Izdelava spletišč | 1763 (1326) | KmelJo |
» | Šumniki v tpl datotekahOddelek: Izdelava spletišč | 1603 (1415) | Gorky |
» | PHP - TemplateOddelek: Programiranje | 928 (838) | CWIZO |