Forum » Programska oprema » Music YOYO MP3 player "file sys err"
Music YOYO MP3 player "file sys err"
xrado ::
Music YOYO MP3 player mi ob vklopu javi "file sys err" in zadeva se ne odziva na nobeno tipko, tako da moram odstrant baterijo da ga ugasnem. Ocitno se je neki file system zjebu. Za pomoc sm se obrnil tud na proizvajalca..pa so mi samo odovorili naj formatiram z FAT ne z FAT32. Ma ni nc pomagalo...tud s particijo sm se pol mal igral ma nc ne pomaga. Cudno k z racunalnikom preko usb kabla lahko narmalno berem in nalagma mp3-je gor...player pa ne deluje....kaksne ideje?
live and die by the code | blog.xrado.si
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Poldy ::
hja, pri poceni mp3 predvajalnikih je tako, da nekateri tudi ne delujejo in so jih kupci prinesli nazaj, trgovci pa prodali naprej.
Lahko da je kdo pred tabo narobe 'nadgradil' sistem. Poizkusi naložiti najnovejši firmware.
Lahko da je kdo pred tabo narobe 'nadgradil' sistem. Poizkusi naložiti najnovejši firmware.
ne zadeva je dellala ca. 1 leto ok. zdej se je lotilo to tezit. No iscem nekoga ki ima, ali pozna koga ki ima isti mp3 player 256MB in bi mi naredil image praznega mp3 playerje zazipal in poslal.
da bi pol to jaz restore-al na moj mp3.. mogoce imam sam storage kaksne posebnosti pri particiji oz. formatiranju. ...bi blo za poskusit
cao
da bi pol to jaz restore-al na moj mp3.. mogoce imam sam storage kaksne posebnosti pri particiji oz. formatiranju. ...bi blo za poskusit
cao
Gwanaroth ::
Link
Na dnu strani imas nek firmware. Probaj s tem nadgradit, ce bo kej pomagalo.
Na dnu strani imas nek firmware. Probaj s tem nadgradit, ce bo kej pomagalo.
Lights often keep secret hypnosis..
tud to sm ze probu od kar mi stvar ne dela, pa ni nc pomagal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xrado ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39745 (11794) | JanezC |
» | BIOS recovery flash problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1571 (1368) | DeeCoy |
» | Usb mp3 kluč zaupni podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 3137 (2315) | StajercSSS |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4758 (4130) | Klemenn |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6069 (4963) | Boky |