Forum » Zvok in slika » Domači kino 5.1 na PC - kako to zrihtat?!
Domači kino 5.1 na PC - kako to zrihtat?!
marsax ::
Žiujo...
Jst mam vprašanje glede priklopa sistema zvočnikov 5.1 na PC. Neki sm že bral na to temo, koristilo pa mi žal ni nič. Imam zvočno kartico integrirano na plato ASSUS.
Poskusil sv že vse, sam mi ne dela center in zadnja dva zvočnika, čeprav imam že vse (vsaj tko mislim) nastavljleno na 5.1....
....A je to problem v driverjih, v programu s katerim predvajam film ali glasbo, ali morda v čem drugem?
Jst mislim, da bi mogu nekako spremenit lastnosti vhodov za slušalke in mikrofon na zvočni kartici, sam ne vem kako to zrihtat in, če je sploh to to.
Če mi lahko kdo pomaga, bi mu bil ful hvaležen...
LP
Jst mam vprašanje glede priklopa sistema zvočnikov 5.1 na PC. Neki sm že bral na to temo, koristilo pa mi žal ni nič. Imam zvočno kartico integrirano na plato ASSUS.
Poskusil sv že vse, sam mi ne dela center in zadnja dva zvočnika, čeprav imam že vse (vsaj tko mislim) nastavljleno na 5.1....
....A je to problem v driverjih, v programu s katerim predvajam film ali glasbo, ali morda v čem drugem?
Jst mislim, da bi mogu nekako spremenit lastnosti vhodov za slušalke in mikrofon na zvočni kartici, sam ne vem kako to zrihtat in, če je sploh to to.
Če mi lahko kdo pomaga, bi mu bil ful hvaležen...
LP
nLP;)
Djz3l3 ::
am glede tega pac ko sem zaacev z svojim hobijem dj-a sem ime sam integrirano zvocno rabil sem dva kanla iz zvocne zdaj je to odvinso od tvoje zvocne sicer pri moji si npr lahko dal iz mic izhoda oz vhoda lahk spermenil v se en izhod za glasbo sepravi sem imel 2 kanal na integrerani zvocni am to sm pa tko anredu da sm najnovjse drajvre dol potegnu in je delal am sicer lej bol se ti pa splaca uzet 5.1 zvocno k ce ne rabs kej prevec ekstra se da dobit tut za 3-5 jurcke drgac jest mam zdej v kompu tri zvocne k si nujno potrebne za moj hobi am imam 2× 5.1 taki zvocni am pa eno integrerano na asrock plati drgac pa aux kabl al anvadn odvisn kako mas na 5.1 zvocnikih vhode za zvok drgac ni to nuben velk stosk ce te kej zanima se pis papa
marsax ::
Najlepša hvala. Bom poskusil še to varianto z čim novejšimi driverji. Če bom mel še kake probleme, se bom pa spet obrnil nate. Ciao
nLP;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3482 (3012) | connel |
» | Nakup zvočne kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10994 (10622) | Predator ^^ |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27771 (15027) | psytoma |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16686 (10625) | FlamE#7 |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12786 (8674) | OwcA |