Forum » Pomoč in nasveti » Nalaganje glasbe na player
Nalaganje glasbe na player
Apyon ::
Imam iRiver T20 in uploadam mp3je nanj s pomočjo WMP (kar tudi v navodilih piše).
Grem v Library->Add to sync list->pa pol naložim. Samo mi vedno naredi mapo izvajalca, album in potem MP3 file. Kako bi prepričal WMP da mi ne naredi mape "album" ampak samo mapo izvajalca in notri mp3 datoteke tega izvajalca. Slika je priložena, če bo kaj v pomoč:
Grem v Library->Add to sync list->pa pol naložim. Samo mi vedno naredi mapo izvajalca, album in potem MP3 file. Kako bi prepričal WMP da mi ne naredi mape "album" ampak samo mapo izvajalca in notri mp3 datoteke tega izvajalca. Slika je priložena, če bo kaj v pomoč:
- spremenil: Apyon ()
iskra ::
Jst sm zravn mojga bivšega iFP 899 dobil iRiver Music Manager, preko katerega sem basal na player mape po želji. Poglej, če ta programčič podpira tudi dvoj player in vice versa.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 77446 (33144) | M.B. |
» | [MP3] predvajlaniki s trdim diskomOddelek: Zvok in slika | 4410 (2799) | kapca81 |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 3750 (2955) | w3t80y |
» | Bo Apple izdal video predvajalnike?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3294 (2922) | Roadkill |
» | iPod in Mac mini članek na Jabuk.net (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8899 (7797) | Roadkill |