Forum » Pomoč in nasveti » Tezave z diskom.
Tezave z diskom.
ola ::
Kupil sem nov racunalnik in iz starega disk preklopil na novega. Na starem disku sem imel 3 particije (C;D;E), stvari iz D in E particije sem prekopiral na nov disk ter obe formatal. V C particiji pa nemorem pridi do Document and Settings/ola/dekstop . Pise mi Acces Denied.
darkolord ::
Odpri Explorer -> meni Tools -> Folder Options -> View -> kljukico stran pri "Use simple file sharing" (na koncu)
Potem z desnim klikneš na tisto mapo -> Properties -> jezičku Security -> Advanced -> Owner -> izbereš svoje uporabniško ime -> OK
Potem lahko v jezičku Security dodaš še svoje uporabniško ime in izbereš "Full Control"
Potem z desnim klikneš na tisto mapo -> Properties -> jezičku Security -> Advanced -> Owner -> izbereš svoje uporabniško ime -> OK
Potem lahko v jezičku Security dodaš še svoje uporabniško ime in izbereš "Full Control"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Administratorske praviceOddelek: Pomoč in nasveti | 3684 (3422) | huek111 |
» | ne pusti brisati direktorijaOddelek: Operacijski sistemi | 1009 (922) | jan01 |
» | Kako skriti particije?Oddelek: Operacijski sistemi | 957 (781) | PersonaRudis |
» | winXP-nastavitve privilegijevOddelek: Operacijski sistemi | 882 (781) | losnah |
» | Dostop do diska v v winXP (NTFS) ni dovoljen!!!??Oddelek: Programska oprema | 1196 (1062) | andrej |