Forum » Hlajenje in modifikacije » Vodni bloki, narocila - tukaj!
Vodni bloki, narocila - tukaj!
VASkO ::
Evo, napisite se tisti, ki ga hocete imeti (delal jih bo Boeing)
Jaz 4 vzamem
Tec 2 vzame
vodni bloki so samo za socket procesorje!!!
Jaz 4 vzamem
Tec 2 vzame
vodni bloki so samo za socket procesorje!!!
- spremenil: VASkO ()
Tic ::
Jah jst bi ga naroču!
Sam bi rabu majnšga za grafično (za rame in gpu)
Kok je pa kej cena??
Sam bi rabu majnšga za grafično (za rame in gpu)
Kok je pa kej cena??
persona civitas ;>
msmiha ::
Mogoče bi ga mel en moj frend,če bi bila cena ugodna
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
dajte prosim pisat samo tisti, ki ga boste imeli, drugega v tem topicu prosim ne razglabljajte, ite v Uaaaaaaaaaaa topic pa tam vprasajte v zvezi z bloki, ce vas kaj zanima, dela (ali jih pa bo) Boeing, vprasajte njega
reko je, da je cena okrog 5-6kSIT
reko je, da je cena okrog 5-6kSIT
Boeing ::
VASkO: a se ti ne zdi, da sva edina osebka na tem forumu, ki bi naj odprla temo za naročila blokov, jaz in Morphling ?
poleg tega pa ni navedene niti približne cene, okvirnega datuma dobave, nič, samo jaz kot izdelovalec... naj se zgodi, da jih slučajno ne morem narediti v tem času, recimo da se zgodi strojelom, kaj boš pa potem ? folk se bo znašal na tebe ker si pač odprl to temo, ti se boš pa zgovarjal na mene kao da se ne držim dogovora... jaz sem nameraval odpreti nekaj podobnega, ampak šele, ko bo zadeva dokončna in 100%, objavit podrobnejši opis z slikami ipd... torej, fantje dejte se obnašat malo bolj odgovorno pa premislite prej preden kaj napišete, ker včasih kdo butne tako ven da mene skoraj po tleh vrže... včasih je to zabavno, velikokrat se je pa za zjokat !
poleg tega pa ni navedene niti približne cene, okvirnega datuma dobave, nič, samo jaz kot izdelovalec... naj se zgodi, da jih slučajno ne morem narediti v tem času, recimo da se zgodi strojelom, kaj boš pa potem ? folk se bo znašal na tebe ker si pač odprl to temo, ti se boš pa zgovarjal na mene kao da se ne držim dogovora... jaz sem nameraval odpreti nekaj podobnega, ampak šele, ko bo zadeva dokončna in 100%, objavit podrobnejši opis z slikami ipd... torej, fantje dejte se obnašat malo bolj odgovorno pa premislite prej preden kaj napišete, ker včasih kdo butne tako ven da mene skoraj po tleh vrže... včasih je to zabavno, velikokrat se je pa za zjokat !
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Boeing ::
hja kurc, zdej ni treba zaklepat... sej folk bo itaq povedu svoje želje...LP
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
Dami ::
Ja, v bistvu bi jo kr lahk zaklenil, kr predn bota sploh znana cena in predvideni datum izdelave, bo verjetn še neki cajta minilo. Kaj če si folk premisli ko vidi ceno al pa kej druzga. Dej zaklente.
Boeing, ko boš tak daleč da boš pa resna naročila začel pobirat, pa odpri svojo temo in tam točno razloži kako in kaj.
Vasko, ti pa ne živciraj tulk. Si vsaj že kake 5 tem za isto stvar odpiral. Ko bo, bo in nič prej. Če ne moreš čakat si ga pa sam naredi ne pa težit Boeingu naj se zmiga. Če bi men kir kej težil bi mu stvar dostavil nazadnje (če bi sploh).
Boeing, ko boš tak daleč da boš pa resna naročila začel pobirat, pa odpri svojo temo in tam točno razloži kako in kaj.
Vasko, ti pa ne živciraj tulk. Si vsaj že kake 5 tem za isto stvar odpiral. Ko bo, bo in nič prej. Če ne moreš čakat si ga pa sam naredi ne pa težit Boeingu naj se zmiga. Če bi men kir kej težil bi mu stvar dostavil nazadnje (če bi sploh).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
tezim? ce pa moram 5 krat vprasat eno in isto stvar, da mi odgovori, pa tudi niti najmanj ne ve povedat, ce bodo bloki cez en mesec, eno leto ali se vec. ce se jaz k cemu spravim, potem vsaj koliko toliko vem, kako dolgo bo trajalo, da bo stvar gotova. blok pa bi si sam naredil pa nazalost nimam pravega orodja, saj se mi da cakat, samo cakat na kaj? ce vprasam pa ne zna povedat kdaj (tu ne mislim na tocen datum, vsaj priblizno pa bi ze lahko vedel, ne? en teden, dva ali en mesec, ok, bom pac pocakal, bom vsaj vedel kako dolgo) bom pa se enkrat vprasal, tak je to.
CHAOS ::
Jaz vzamem 2 bloka...
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | B&M vodni bloki (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7596 (5237) | Smorny |
» | Moja nova zelo modificirana kišta in blok, veliko slik! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 18040 (13122) | the_unborn |
» | Vodni bloki M&B nared ! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7698 (5061) | zizi |
» | Uuuuuuuaaaaaaaaaaaa!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2660 (1851) | Boeing |
⊘ | Se en vodni blok (ideja) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5563 (4257) | morphling1 |