Forum » Hlajenje in modifikacije » Modificirano ohisje in nova neonka
Modificirano ohisje in nova neonka
xpozed ::
Ravno sem modificiral svoje ohisje, pa mezanima kje bi se dalo dobiti barvaste neonke (zdej je rocno prebarvana in ne ygleda mi prevec gut). Sem bil ze v Osram-u pa je tm nimajo, mate kaksne ideje kje to dobit?
msmiha ::
V Conradu jih maju. Zdi se mi pa tudi, da jih imajo v BauMaxu.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
TylerDurden ::
V baumaxu ne, sem bil tam. Mogoče bauhaus. Pa enkrat sem videl oglas enega tipa v Salamonu, da prodaja samo plave ledice, black neonke pa to za v avto. Oglas je bil med dodatno opremo za avto.
Let\'s make some soap ...
Opkow ::
Dobis jih v BTC-ju v Hali A.
Ce gres skozi vhod cisto na drug konc stavbe stran od tistega dela stavbe kjer je Merkur.. Ko prides skozi vhod je na tvoji levi stacuna z oblacili Max moda na desni pa je en prostor kjer dobis informacije ... In ce gres po stopicah dol je takoj prva stacuna na voglau levo z avto deli ... Ne spomen se tocn kako se imenuje. Mislem, da nekaj v zvezi z delta.. Prodajajo 12V neonke od cca 20 cm do cca 60 cm... (modre, rdece, zelene,...)
Ce gres skozi vhod cisto na drug konc stavbe stran od tistega dela stavbe kjer je Merkur.. Ko prides skozi vhod je na tvoji levi stacuna z oblacili Max moda na desni pa je en prostor kjer dobis informacije ... In ce gres po stopicah dol je takoj prva stacuna na voglau levo z avto deli ... Ne spomen se tocn kako se imenuje. Mislem, da nekaj v zvezi z delta.. Prodajajo 12V neonke od cca 20 cm do cca 60 cm... (modre, rdece, zelene,...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklenjen vhod v blokOddelek: Loža | 7609 (6036) | Mesar |
» | Ohisje z navdihom CubeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2379 (1678) | m.i.h.a. |
» | Kje kupiti...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1025 (773) | jRk0 |
» | neonske lučiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1833 (1574) | tomaz255 |
» | Modra LUČOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1182 (1017) | HEKO |