Forum » Zvok in slika » Z softmodom 9800SE@PRO sem zgleda brcnil v temo
Z softmodom 9800SE@PRO sem zgleda brcnil v temo
Belcebub ::
Imam Powercolorjevo 9800SE AIW 128 MB, ki sem jo hotel softmodat v PRO. Najprej sem poizkusil z Omega driverji, pa se mi takoj pojavijo artefakti (bele pikice/šahovnica), tako da sem nad uspešnim softmodom že obupal. V 3DMarku03 sem sicer dobil nekaj več kot tisoč pik več, ampak res mi ni bilo za gledat teh pikic. No takrat sem vsaj še lahko zagnal 3DMark03. Ampak ker mi nekaj ni dalo miru, sem še naprej iskal kakšno rešitev in tako sem probal še s temi driverji http://www.techpowerup.com/softmod/down...
In prvi vtis? VAU ni več belih pikic na namizju!!! Sem mislil, kak sem sem pameten!
Japajade!
Hočem zagnat 3DMark03 in nič. Napiše mi
Hardware does not support:
1.) bilinear texture filtering
2.) multitexturing with at least 2 textures
3.) cube textures
4.) compresed textures (DXT1 and DXT3)
5.) framebuffer alpha
6.) stencil buffer
3DMark03 will not run properly
Your system cannot run any game test of 3DMark03
Kot naslednje probam zagnat kako igro (COD2, AOE3, F.E.A.R.) pa se nobena noče zagnat, ker naj bi jo kartica ne podpirala (od tega da ni DirectX9.0c, do tega da kartica nima dovolj spomina in kaj vem česa še)
Pod Start-Run-dxdiag se vidi da DirrectX9.0c je, ampak pod Display mi pri DirectX Features pri vseh treh napiše: Not avaliable.
saj je res lepo videt v ATITool-u da ima zdaj kartica "8 pipelinov", ampak kaj ko si z njo ne morem nič začet
A mi lahko kdo kakorkoli pomaga, ali pa sem kot kaže obsojen na 4 cevovode in si lahko spet originalne Catalyste naložim?
Hvala
In prvi vtis? VAU ni več belih pikic na namizju!!! Sem mislil, kak sem sem pameten!
Japajade!
Hočem zagnat 3DMark03 in nič. Napiše mi
Hardware does not support:
1.) bilinear texture filtering
2.) multitexturing with at least 2 textures
3.) cube textures
4.) compresed textures (DXT1 and DXT3)
5.) framebuffer alpha
6.) stencil buffer
3DMark03 will not run properly
Your system cannot run any game test of 3DMark03
Kot naslednje probam zagnat kako igro (COD2, AOE3, F.E.A.R.) pa se nobena noče zagnat, ker naj bi jo kartica ne podpirala (od tega da ni DirectX9.0c, do tega da kartica nima dovolj spomina in kaj vem česa še)
Pod Start-Run-dxdiag se vidi da DirrectX9.0c je, ampak pod Display mi pri DirectX Features pri vseh treh napiše: Not avaliable.
saj je res lepo videt v ATITool-u da ima zdaj kartica "8 pipelinov", ampak kaj ko si z njo ne morem nič začet
A mi lahko kdo kakorkoli pomaga, ali pa sem kot kaže obsojen na 4 cevovode in si lahko spet originalne Catalyste naložim?
Hvala
Če si srečen, in če srečo rad bi še delil z nekom, če si srečen, brž z dlanjo udari v dlan!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
radiator ::
Sam imam PC98SE softmodan za techpowerup driverji. dela brez težav. Samo če ti z Omega ni delalo ti z drugimi tudi nebo. Bele pikice pomenijo da je ena izmed pip hin! Razen če je kapitalen bug v Omega driverju kar pa močno dvomim.
Zgleda da nekaj nisi vredu naredil pri deinstalaciji omega driverja. Deinstaliraj driverje. Pišči si Catalyst uninstallerja pa še počisti vse kaj je ostalo. Potem pa na novo instaliraj driverje.
Zgleda da nekaj nisi vredu naredil pri deinstalaciji omega driverja. Deinstaliraj driverje. Pišči si Catalyst uninstallerja pa še počisti vse kaj je ostalo. Potem pa na novo instaliraj driverje.
Kaj je jutri že bilo?
Hja problem glede zagona špilov in 3DMarka sem rešil, ampak kaj ko imam spet pikice Zgleda res, da bo moja grafa uporabljala samo 4 cevovode in ne 8
Nič, bom raje originalne Catalyste nazaj gor butnil, da me ne bo pri vsakem zagonu compa opzorajal, da je našel novo opremo. Bom pač špile poganjal na medium namesto na high
Eni pač nimamo sreče pri nabavi modabilnih graf
Nič, bom raje originalne Catalyste nazaj gor butnil, da me ne bo pri vsakem zagonu compa opzorajal, da je našel novo opremo. Bom pač špile poganjal na medium namesto na high
Eni pač nimamo sreče pri nabavi modabilnih graf
Če si srečen, in če srečo rad bi še delil z nekom, če si srečen, brž z dlanjo udari v dlan!
Daj prodajalcu za pivo pa ti jo menja za drugo...
Hehehe, misliš da bi šlo? Jaz močno dvomim. Že tako sem jo dobil z popustom, zdaj pa naj mu jo nazaj nesem in rečem, da se ne da softmodat? Saj bi mu dal za gajbo, če bi mi dal tako, ki se softmoda
Hehehe, misliš da bi šlo? Jaz močno dvomim. Že tako sem jo dobil z popustom, zdaj pa naj mu jo nazaj nesem in rečem, da se ne da softmodat? Saj bi mu dal za gajbo, če bi mi dal tako, ki se softmoda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 9800se@9800pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4488 (3410) | Ice-Man |
» | zamenjava R9550 za..? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7580 (5812) | sid911 |
» | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9646 (5621) | Tilen |
» | hercules 9800 SE AIW (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3939 (2552) | Tito |
» | Vse za Radeon 9800SE! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4412 (3276) | Tilen |