Forum » Elektrotehnika in elektronika » Zanima me kje najceneje do LED diod
Zanima me kje najceneje do LED diod
XS!D3 ::
Zanima me kje bi najceneje pršu do LED diod, pod mali oglasi je blo neki cajta nazaj napisan tole: LED diode , pa sm pisu že pred rokm pa ni blo nobenga odgovora, zdej je pa že 2 mesca od tega. Cene so ble pa tm ful vredu 5 mm Modra 7000 mcd 50 kom/3000 sit , v štacunah pa so ful drage, pa me zanima kje jih vi naročate oz. kje bi lohk naroču npr. 100 LED-ic al pa 50 (lohk tud mn) čim ceneje, al pa pač v štacuni nabavu.
- spremenil: XS!D3 ()
XS!D3 ::
Sicer je že kr neki cajta od mojga tega posta vendar vseen, itak zdej ni blo kej več cajta, drgač bi pa mal ekspirimentiru z LED-icami, mogoče tud kej pametnga zdej za nov let naredu. Drgač pa še vendo nism najdu nobenih pocen ledic, kakršne so ble v tistem oglasu, na katerega ni odgovoru al pa vsaj kej cenejšga kot normalno, uglavnm kje bi se to najcenej dobil.
Highlag ::
Če hočeš experimerntrat z ledicami kupi rdeče, ker svinsko svetijo za malo denarja. Imajo jih pa v vsaki trgovini z elektronskim materialom.
Bele vem da bi skoraj sigurno dobil v IC elektronika. Samo cena pri teh ni zanemarljiva. In popolnoma možno je, da se bo na kratek rok celo podražila.
Bele vem da bi skoraj sigurno dobil v IC elektronika. Samo cena pri teh ni zanemarljiva. In popolnoma možno je, da se bo na kratek rok celo podražila.
Never trust a computer you can't throw out a window
jurre ::
Jaz poznam enega na renault forumu, ki vsake toliko casa objavi isto reklamo ( klik). Dobi jih iz nemcije in vedno posle vsem. Poves mu koliko in kaj, nakazes denar in dobis po posti domov. Ne vem kdaj bo spet narocal, ker je bila zadnja posilja 15.11, tako da si ravno zamudil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24306 (14566) | Mazo |
» | DFI NF4 Ultra-D smoking&burning... (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 12440 (8525) | Primoz78 |
» | negativne izkušnje z slovenskimi trgovci (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 35602 (31922) | Dr_M |
» | ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11222 (7714) | flisko |
» | Call Of Duty (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9302 (5642) | mloncar |