Forum » Omrežja in internet » mreza treh racunalnikov-problem!?!
mreza treh racunalnikov-problem!?!
jurcek3 ::
na mrezi imam prek routarja 3 racunalnike. problem je pa sledec:
iz racunalnika 1 lahko prenasam dadoteke na racunalnik 2 in 3 in obratno,vendar ne razumem zakaj se mi noceta povezati racunalnika 2 in 3 med sabo,se par dni nazaj sta mela medsebojno povezavo,zdaj pa nic vec??
iz racunalnika 1 lahko prenasam dadoteke na racunalnik 2 in 3 in obratno,vendar ne razumem zakaj se mi noceta povezati racunalnika 2 in 3 med sabo,se par dni nazaj sta mela medsebojno povezavo,zdaj pa nic vec??
www.gapex.si
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
jurcek3 ::
hm.. mislim da ne,drgac mam pa na enem alarm zone, na drugm pa bitdefenderja,na enem mi napise da administrator naj nebi dovolil dostop do racunalnika. a je lohka kriv pozarni zid?
www.gapex.si
MAC.H ::
Sigurno je kriv ZoneAlarm, to je požarni zid, ki naredi računalnik neviden. BitDefender ne bo motil mreže, ZoneAlarm pa obvezno stran, če hočeš imeti mrežo.
MAC.H
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131813 (21300) | Qushaak |
» | Zasedenost CPE?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1391 (1294) | jurre |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9786 (8582) | fitipaldi |
» | Mreza in firewall?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (1013) | Roadkill |
» | WinXP & Firewall -> irc?Oddelek: Omrežja in internet | 1260 (1152) | SLO-Security |