» »

Geforce fx5600xt problem z gonilniki?

Geforce fx5600xt problem z gonilniki?

LeXani ::

Nedavno sem ponovno namestil windowse xp in ostalo strojno opremo.Namestil sem tudi gonilnike (6.6.9.3) za grafično kartico geforce fx5600xt.:D
..in zdaj ko naprimer zaženem kašno "špilo" mi po kakši minuti javi napako,da ni nameščen 3D .. (neki tazga no..):8) ..in mi zamrzne vse skup ;(( ..te gonilnike sem meu že prej gor in je blo vse ok ..drgač mam vse inst.. directx in ostal ..(aja nastavitve : 1024x768,32bit,85Hertz )..
..filmi mi normalno delajo..:D ..hvala za nasvete :\
  • zaklenil: Dejancek ()

LeXani ::

..anybody ??..:\
..update-ov sm vse gonilnike,še prej sm že ene 20 formatirou..pa še zmir nč ne dela;(( ..zdei mi tut filmi ne delajo..:O ..ma nč mi ne dela..heelp!!..predn vse vržem nekam..;((

Dejancek ::

pravila:

7. člen Prepovedano je oživljanje neaktivne teme, brez podajanja novih informacij.

Skoraj 1 mesec je minil in kot sam vidiš, noben ne ve odgovora. Obudil si temo, brez predložitev novih argumentov.
Sklepam tudi da v roku 1 mesca nisi poiskal, kake strokovne pomoči pri kakem servisu ali kakemu prijatelju je zelo slabo, če si videl da tukaj ne boš dobil odgovora, ampak si samo čakal, čakal in čakal...
Zaklepam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ne zbudi iz sleep mode (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
545106 (4226) dj cotto
»

Računalnik se takoj ugasne

242379 (1841) BorutO
»

windows 8.1 (strani: 1 2 )

9917826 (11930) solatko
»

Izšel je Ubuntu 8.10 - Intrepid Ibex (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
659699 (6756) McMallar
»

Pripombe,pohvale,graje (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
585964 (1548) CaqKa

Več podobnih tem