» »

Problem z av AVG in BitDefender

Problem z av AVG in BitDefender

davidc ::

Se že vnaprej opravičjem, če bom kaj nejasno napisal. Naložen mam av AVG, free verzijo, ter nek Power Scan. Nov računalnik mam šele en teden, pa mam že trojanskega konja, in vedno, ko računalnik stoji prižgan več kot pol ure, mi AVG najde nov file tega virusa, čeprav ga vedno znova zbrišem.
Pa še neki, vsake tok mi napiše na ekran:
Storitev Messenger
Virus detection, Windows requiers immediate attention, Win has found critical errors, in da je treba downloadat Registry Repair, iz www.pcregistry32.com, ta program je pa baje za plačat. Ali pa win fix.
Zdaj sem po nasvetu nekoga, dal dol tud Bitdefender 9. Označen je, da dela vse, razen požarni zid. Kako to aktiviram? Gre pa za angleško različico.
A je smiselno dat računalnik nazaj v servis, pa da mi fromatirajo disk in vse na novo naložijo, al je kak drug način, da se znebim teh virusov? Pa katere av programe mi najbolj priporočate? A je dovolj en dober al več? Pa kako je s požarnim zidom? Naj še povem, da ne nameravam vlečt dol muske in filmov.

farko ::

Pover scan zbriši.Po mojem je trojanc kerjaz ga redno brišem dobil pa si ga ziher nevede.
farko

sky_dog ::

hm... brezveze plačevat 10 jurjev, da ti ga nekdo drug formatira, če to lahko narediš tudi sam.
Drugače pa po mojih izkušnjah AVG deluje zelo solidno... sam imam Nortona (plačljivega) in AVG (zastonj) in ponavadi se slednji bolj obnese. Priporočam ti, da daš na AVG "full scan" in še pred tem vklopiš opcijo da ti avtomatično izbriše okužene datoteke. Ko je test dokončan pojdi v "results" -> "test results" kjer bodo prikazane datoteke, kjer je virus - tam preveri, če so res vse izbrisane... če niso jih poišči sam in manualno izbriši.
Glede firewalla... če imaš XP-je, firewall vklopiš preko nadzorne plošče -> security settings, če pa ne imaš na voljo tudi nekaj brezplačnih požarnih zidov, npr. jaz uporabljam sygate

lp
Nekoga moraš imeti rad... pa čeprav sebe

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496651220 (8757) Domini tm
»

Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

413131860 (21347) Qushaak
»

Microsoft Security Essentials na voljo za prenos (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
6511361 (8840) Hardstyle
»

Antivirus, ki je "ugoden" (strani: 1 2 )

516018 (4566) zmaki
»

Disk se polni iz neznanega razloga

Oddelek: Pomoč in nasveti
292829 (2138) jackorsen88

Več podobnih tem