» »

Kdo je najbogatejši slovenec?

Kdo je najbogatejši slovenec?

«
1
2

mtosev ::

Že dolgo me zanima. ;)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

LapD ::

Mislš da se bo tuki javu?

TriDvaEna ::

Herman Rigelnik

Balandeque ::

Ne ve se natanko, 95% je pa to Darko Horvat, Aktiva group.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

monster-x ::

A se ni enkrat govorilo, da je to Stroj (da, tako se piše)?
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Stroju so oni opazovalni center porušili. Pa preživel je helikoptersko nesrečo (on je vozil :D).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

AndrejX ::

Mirko TUŠ?

kuglvinkl ::

IMHO tut Horvat.
Your focus determines your reallity

BladE_ ::

kwa pa R. Hrvatič?? al pa Jankovič ?? mata neki dnarja tut v zepu mism da ma jankovič okol 4 miljarde SIT( sj ne vem kje sm to slisu):D
Akcija - Reakcija

Utk ::

Po moje je tist od KD, kaj je že...Stroj in Tuš že ne.

Loki ::

en primorski podjetnik, ki izdeluje naprave za merjenje gledanosti tv-programov, je najbogatejsi (oz. vsaj par let nazaj). ce ni on, je pa jankovic.
ime sem ze pozabil.

EDIT: tale je. sef te firme http://www.agblab.com/home.html

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Loki ()

oktalz99 ::

Jaz pri svoji plači računalniškega serviserja sem pa takoj za naštetimi!;((

LapD ::

Matjaž Gantar tud ni revež pomojem

AndrejS ::

Galunič je najbogatejši... Skoz ima polno rit !

Če ni nikdar ene dobre keš-pi*ke dobil že ne more bit tako bogat:D res da ni niti hotel najbrž nikdar...

A ve kdo je najbogatejša slovenka?

M.Knavs Trump:\

Keyser Soze ::

Zavisi, kako je sestavljena predporočna... Tako da ...

Kaj pa tale lastnica Sunnyja(novi fitness)?

CWIZO ::

Glih v sredo mi je nek racunovodja povedal da je najbogatejsi slovenec un k ma TUŠ.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

BladE_ ::

Ja gospe Trump se jebe dokler je z njim je najbogatejsa v slo in se ena najbogatejsih na svetu !!! :D

Pizda je enim dobr :\
Akcija - Reakcija

fahrenGONE ::

Ja, dokler ne bo stara 38 let. Pa tudi pred poroko je verjetno podpisala tisto izjavo, da pristane na manjso vsoto, ne polovico premozenja. Jaz sem tudi slisal da je legalno najbogatejsi tisti od TUSa. V resnici pa je kaksen mafijec, saj jih je vse polno, ker je Slovenija tranzitna drzava za marsikatero posiljko droge.

iggy ::

a ni AKrapovič?
Hey, you're fat!

Hammer123 ::

Sergej Racman?

Primoz78 ::

Mogoce tudi Svetlik (Tomos in Hydria)...tudi Rajko Hrvatič ni od muh...:\

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Cveto ::

Melanija Knavs pomoje.(poročena z Donaldom Trupmom)

Dekinio ::

Moj kolega je zaposlen v Tušu in mi zaupal, da je Tuš nakazal Makedonski vladi 7 miljard tolarjev samo s tem, da misli resno na njihovem tržišču.Za info-TUŠ ima 90% redno zaposlenih.Da vete približno kakšen denar se vrti.Mislim, da je on najbogatejši slovenec.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dekinio ()

nicjasno ::

Hja, samo teh 7 miljard ni bilo njegovih, ampak od firme. Ce je pameten, si ne nakazuje taksne place, ker s tem samo sopa drzavo.
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com

CWIZO ::

Jep.
Za 3 milijone place, gre drzavi priblizno 7milijonov...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

leonius ::

Še bolj zanimivo kot to kdo je najbogatejši, je zanimivo na kakšen način, oz. kdo je vložil največ/najmanj truda v to da je uspel. Sicer je relativno težko to računat/merit ampak, mislim da sta prvaka Horvat al Hrovat(Aktiva group) in Gantar.

Sta pa se odlično znašla v certifikatski mrzlici...kot marsikateri drug.

Btw: Če me spomin ne vara je Darko Horvat študiral okrog leta 90 elektrotehniko...
IMHO

jjohny ::

Po moje tudi Miloš Kovačič (Krka) sodi v sam vrh.

lp, jani

oktalz99 ::

Kaj se tiče Tuša si verjetno res ne izplačuje ne vem kako bajne plače, je pa stvar v tem da je verjetno tudi večinski lastnik podjetja. Vsaj kolikor je meni znano.

#000000 ::

Hrovat z 99% sigurnostjo, začel pa naj bi z prodajo kozmetike AVON in čez nekaj let uletu v posel s certifikati pol je bilo vse samo še zgodba o uspehu. Je pa res da se kaj dosti oz. NIČ ne pojavlja v javnosti, pameten dečko tale Dare ni kaj. LP

ps. baje obračajo "uradno" nekje 850 mio EvrotoV se pravi neuradno sigurno več.

kklemenss ::

kaj pa kak Rok sektrobeton ? on ma tud dosti pa se vec pod palcem... kaksen tedn nazaj si je kupu 2 stuka v hotelu lev :) zanimivo a... nevem pa ce je najbogatejsi

#000000 ::

Za Roka na vem, ampak pred ene 5-6 leti je pisal da je Hrovat lastnik zgornjih dveh ali treh štukov WTC centra in nej bi tam clo en časa živel. kva pa veš, mogoče je celo res ??

Amare ::

Letna poročila javnih delniških družb, po katerih so pobrskali v uredništvu časnika Finance in v katerih so bili prvič letos objavljeni tudi bruto prejemki predsednikov uprav, kažejo da je rekorder med slovenskimi menedžerji bivši prvi mož Krke Miloš Kovačič s 188,9 milijona tolarjev bruto prejemkov, ki vključujejo plačo, nagrado za predlansko in lansko vodenje podjetja ter odpravnino...

Drugi naj bi bil Jankovič s 102 milijona tolarjev letnega dohodka.
Večina pa v 40 letih ne dobi skupaj toliko denarja,kot Jankovič v enem letu......;((

V-i-p ::

Večina pa v 40 letih ne dobi skupaj toliko denarja,kot Jankovič v enem letu......

In večina (nas) v 40 letih ne naredi toliko za firmo, državo in šport, kot Jankovič v enem letu.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Maribor ::

Najbogatejsi slovenec ?

Amir KariĆ :D :D :D :D

Morda pa tosevskega skrbi, da ima konkurenco 8-O

Simonx ::

Najbogatejši slovenec?

Hmmmm. Je ziher kaki veliki kradljivec!

Zgodovina sprememb…

• polepsalo: STASI ()

Tukaj primerjate in omenjate milione tolarjev- koliko vem je TUŠ lastnk firme in je lani imel čistega dobčka okrog 95 MILIARD tolarjev.To je samo lanski dobiček-kolikšno je njegovo premoženje?Upoštevajte njegov dobiček, lokacije- vse trgovine, tovarnjake, centre, kinodvorane in še vse ostalo kje ima denar...Nekaj malega je že :D .

OldSkul ::

95 milijard tolarjev dobička?
LOOOL

Zaposleni v tušu imaje eno svojo majhno revijo, ki jo dobijo samo zaposleni-mesečna izdaja.Ti veš koliko je TUŠ trgovin in centrov samo v Sloveniji?Neveš, ker po mojem še sam neve....

Kaj pa so milioni tolarjev - če se menimo v milionih EUROV pol že...Dajte ne bluzit no - malo boljše stanovanje na dobri lokaciji stane 60 milionov SIT.

Ziga Dolhar ::

95 milijard _dobička_?
https://dolhar.si/

Keyser Soze ::

Ma ja... Dej no. Čistega dobička my ass. Dohodkov ja... Firme... Sam tle je še minus stroškov. In potem pride ven realna številka. Čistega dobička. Ki pa sigurno ni v miljardah tolarjev.:\

Ja v te računice se prevec ne spuscam, ker nevem ne jaz ne vi....Jaz vam samo posredujem info, ker kolega dela v TUŠU.Meni je tud to ogromno denarja samo,če si date malo za primerjavo, da si Hrvatič kupi samo jahto 2.000.000 EUR (okrog 500.000.000 SIT) kje pa so še ostali stroški da si sploh lahko kaj takega privošči...Pač malo debatiramo- verjetno tak vsi brcamo v temo ampak je zanimivo.

95 milijard ima lahko prometa, če ima 1 milijardo dobička je pa to že zelo solidno. Verjetno ima, če mu gre. Če Krka niti Merkator nista imela nikdar več kot 10 milijard dobička, niti nobena druga slovenska firma.

Hammer123 ::

CrniE: Lek?

Ted ::

Jao Dekinio, kakih 95 milijard... Engrotuš je mel v letu 2004 2.693.781.000 Sit dobička ( 500 najhitreje rastočih podjetij) - 161 vrstica
Na linku so verodostojni podatki, ne p.a rekla-kazala agencija:D . Je pa res, da je Engrotuš 3. največji trgovec v Sloveniji in to v 100% lasti Mirka Tuša, ki tako verjetno je eden izmed bogatejših slovencev. Kot je bilo že prej rečeno je najbogatejši slovenec Darko Horvat, šef Aktive Groupa. Pred leti so njegovo premoženje cenili na okoli 50 milijard in je bil z naskokom najbogatejši. Predvidevam da je premoženje do danes ustrezno povečal:D , mislim da še vedno nima konkurence. Mislim da že lep čas živi v Londonu, verjetno tam precej lažje in hitreje obrača denar kot ga lahko njegovi "konkurentje" doma...
Mah...

Lincolin ::

Darko Horvat
Posluje z igralnicami
Pred leti je bil moj sosed na morju, sedaj ima ladijo.

No, sem pogledu...Krka in Lek imata oba nekaj čez 10 milijard profita, verjetno pa Krka dosti več vlaga. Pa sej ni važno...ne more se Tuš primerjat z njima:) vseeno je dosti manjša firma.
Pri najbogatejšem Slovencu je verjetno najbolj žalostno to, da nihče ne ve kdo je, niti nihče ne sme znat kdo je, niti koliko ima.

Ted ::

Če se ne motim je največji do zdaj zabeležen dobiček mel Telekom, leto ali dve nazaj, okoli 10 milijard menda...
Ja, sem zdaj pogledal ( telekom)... Lepo ga financiramo, ni kaj:D , 15 milijard v letu 2004...
Mah...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ted ()
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prodaja Merkatorja (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
29556494 (35753) LeQuack
»

Prodaja Mercatorja (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
9125417 (22065) jusv
»

merjenje gledanosti TV programov

Oddelek: Loža
175378 (4882) krho
»

Zoki by by (strani: 1 2 3 )