Forum » Zvok in slika » Subtitle Workshop in odpravljane napak v podnapisih
Subtitle Workshop in odpravljane napak v podnapisih
tilen232 ::
Zanima me, ali se da s pomočjo Subtitle Workshopa odpraviti nekatere slovnične napake v podnapisih.
Zanima konkretno primer, ko se v podnapisi pojavlja napaka, ko ni presledka za vejico...
npr. takole: Hvala ti,da si mi pomagal.
Sem videl, da se s pomočjo Subtitle Workshopa da odpraviti veliko napak, samo konkretno za takšen primer pa mi še ni upelo pogruntati.
Zanima me tudi, če se takšne napake da odpraviti tudi z kaknim drugim programom, sem probal z Wordom, pa mi ne uspe.
Lp
Zanima konkretno primer, ko se v podnapisi pojavlja napaka, ko ni presledka za vejico...
npr. takole: Hvala ti,da si mi pomagal.
Sem videl, da se s pomočjo Subtitle Workshopa da odpraviti veliko napak, samo konkretno za takšen primer pa mi še ni upelo pogruntati.
Zanima me tudi, če se takšne napake da odpraviti tudi z kaknim drugim programom, sem probal z Wordom, pa mi ne uspe.
Lp
- zaklenil: Dejancek ()
IČA ::
Ta konkreten problem (vejica+presledek) ni noben problem odpraviti z Wordom ali pa Subtitle Workshopom.
Približno z enakimi funkcijami išči+zamenjaj (išči vejico, zamenjaj z vejico+presledkom) vse.
LP
IČA
Približno z enakimi funkcijami išči+zamenjaj (išči vejico, zamenjaj z vejico+presledkom) vse.
LP
IČA
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Dejancek ::
Zaradi podvajanja teme zaklepam [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12697 (1355) | KiNgKoNgX |
» | Progresivno zaostajanje podnapisovOddelek: Pomoč in nasveti | 966 (718) | SlyCrespo |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24444 (11520) | Alessio983 |
» | podnapisi srtOddelek: Programska oprema | 4250 (4087) | ST-777 |
» | DVD PODNAPISIOddelek: Programiranje | 1126 (1126) | Wox |