Forum » Pomoč in nasveti » Ponudnik interneta T2
Ponudnik interneta T2
dean444 ::
Zanima me kaj pomeni 1Mbps/256Kbps- in sicer cena 5000 sit oziroma 4000 če že imaš telekomov priključek-baje. Nakaj sem bral downlaod , upload sam ne vem kaj je kaj in kaj pomeni.Zakaj je druga cifra pomembna 256Kbps- to po,eni hitrost podatkov ki gre od mojega računalnika k komu drugemu če prav razumem- za emaile in manjše fajle je to čisto zadosti ali je to slabo. Hvala za pomoč.
xy
- zaklenil: TribesMan ()
Kami ::
Ja tak je.
1Mbps je hitrost do tebe (1Mbps = 1000 Kbps), 256 Kbps pa je hitrost od tebe (če pošiljaš maile, nalagaš datoteke, sheraš datoteke).
Če boš mel za branje mailov, brskanje po spletu pa tak naj bi blo to čisto ok
1Mbps je hitrost do tebe (1Mbps = 1000 Kbps), 256 Kbps pa je hitrost od tebe (če pošiljaš maile, nalagaš datoteke, sheraš datoteke).
Če boš mel za branje mailov, brskanje po spletu pa tak naj bi blo to čisto ok
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kami ()
TribesMan ::
Imamo že več temo o T2, res ne potrebujemo še ene.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 44526 (94) | Tomas 33 |
» | Internet v Sloveniji cenejši, dostopnejši kot v Kanadi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Diski | 30063 (27568) | BlueRunner |
» | Modem ZTE MF622 instant internetOddelek: Omrežja in internet | 1793 (1689) | BlaY0 |
» | Vprašanja: brezžični internetOddelek: Omrežja in internet | 2546 (2154) | dolenc |
» | Telemach ?Oddelek: Omrežja in internet | 2156 (1718) | bzagozen |