Forum » Programska oprema » Kopiranje original DVD-jev.
Kopiranje original DVD-jev.
adrian007 ::
S katerim programom se da kopirat original DVD-je?
Sem poizkusil z DVD Decrypter ampak ne gre skopriat original filma. Ko sem ga skopiral, sem lahko v media playerju predvajal samo določene dele, ker je original sestavljen iz večih delov oz. film. Začetnega okna pa ne morem zagnati, ker mi ga media player ne odpre in si tako ne morem naložiti slovenskih podnapisov ampak mi privzame kar avtomatsko neke ruske.
Any ideas?
Sem poizkusil z DVD Decrypter ampak ne gre skopriat original filma. Ko sem ga skopiral, sem lahko v media playerju predvajal samo določene dele, ker je original sestavljen iz večih delov oz. film. Začetnega okna pa ne morem zagnati, ker mi ga media player ne odpre in si tako ne morem naložiti slovenskih podnapisov ampak mi privzame kar avtomatsko neke ruske.
Any ideas?
podbevna ::
Ne razumem točno problema.
Ko narediš backup z Decrypterjem na HD je tam res več datotek, a le en DVD...
Če ne moreš normalno zagnati s HD si zapeči na DVD+/-R z Nerotom ali DVD Shrinkom in predvajaj kot vsak DVD.
Ko narediš backup z Decrypterjem na HD je tam res več datotek, a le en DVD...
Če ne moreš normalno zagnati s HD si zapeči na DVD+/-R z Nerotom ali DVD Shrinkom in predvajaj kot vsak DVD.
Quikee ::
Vecina DVD predvajalnikov pozna "play from hard drive" ali kaj podobnega.. tam oznacis direktorij kam se je DVD skopiral in ti bo film prav predvajal. Pri nekaterih (recimo MediaPlayerClassics) je pa mozno zagnat VIDEO_TS.IFO, s katerim se bo prav tako predvajal cel DVD.
Quikee ::
ToniT: Kolko jaz prepoznam ni problem v tem da DVD Decrypter ne bi "znal" prekopirat.. ampak je problem ker adrian007 prekopiranega DVD-ja na disku ne zna pravilno zagnat. =)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za kopiranje DVD v DVD?Oddelek: Zvok in slika | 6243 (2738) | CaqKa |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77864 (20000) | CaqKa |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3215 (2704) | largie |
» | razret videa (DVD) brez izgube kvalitete?Oddelek: Zvok in slika | 1684 (1468) | DominusSLO |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2469 (2102) | frenkb |