Forum » Pomoč in nasveti » podnapisi.net mi ne odpre
podnapisi.net mi ne odpre
Tarzan ::
Če ti je ne odpre, potem izbriši cookije strani Podnapisi.NET in poskusi ponovno. Že pred časom je bil "ukinjen" hrošč, ki je povzročal popolnoma identičen problem in verjetno gre v tvojem primeru za isto zadevo.
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
Rom@noZ ::
Zdravo!
Meni je tudi ne odpre v Mozilli (1.7.5), v IE pa odpre čisto normalno. Računalnik je v mreži, na Laptopu pa je ne odpre niti v IE ??
Lp,
hvala za odgovore!
Meni je tudi ne odpre v Mozilli (1.7.5), v IE pa odpre čisto normalno. Računalnik je v mreži, na Laptopu pa je ne odpre niti v IE ??
Lp,
hvala za odgovore!
Rom@noZ ::
Sorrry, rešeno.
Ker nisem našel cookie-a od podnapisi.net, sem izbrisal vse cookie, zaprl mozillo, znova odprl in sedaj dela vse normalno.
Ciao,
Rom@noZ
Ker nisem našel cookie-a od podnapisi.net, sem izbrisal vse cookie, zaprl mozillo, znova odprl in sedaj dela vse normalno.
Ciao,
Rom@noZ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 111148 (936) | PINki |
» | Kako postati prevajalec filmovOddelek: Zvok in slika | 11625 (2844) | madmitch |
» | firefox mi ne odpre ene strani!Oddelek: Omrežja in internet | 1403 (1269) | OldSkul |
» | Kaj se je zgodilo z www.podnapisi.net?Oddelek: Loža | 2898 (2031) | matjash |
» | Sodelovanje pri razvoju strani Podnapisi.NET v3.0Oddelek: Izdelava spletišč | 2468 (1718) | Alexius Heristalski |