Forum » Programska oprema » Kako zapreti MSN Messengerja
Kako zapreti MSN Messengerja
5pellfire ::
A se da MSN Messengerja popolnoma zapreti MSN Messengerja (verzija 7.5).
Zdaj ko ga zaprem z x-om na zgornji desni strani se ne izklopi popolnoma,
ampak še vedno laufa v ozadju.
Rad bi ga izklopi takol, da bi laufal le takrat ko ga vklopim. Npr. Windows
Messenger je podpiral to opcijo v nastavitvah, MSN Messenger pa tega
očitno nima
Zdaj ko ga zaprem z x-om na zgornji desni strani se ne izklopi popolnoma,
ampak še vedno laufa v ozadju.
Rad bi ga izklopi takol, da bi laufal le takrat ko ga vklopim. Npr. Windows
Messenger je podpiral to opcijo v nastavitvah, MSN Messenger pa tega
očitno nima
OmegaBlue ::
Spodaj desno zrave ure imaš takega zelenega možiclja, desno klikni nanj in klikni exit. Če nočeš da se zaganja ob bootu pa izklopi to v nastavitvah ali v msconfig.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
5pellfire ::
To vem da lahko strica ob uri izklopim, samo jaz bi rad da ko kliknem x da se že takrat izklopi.
Win Messenger je imel to opcijo za izbrat da ko si x klikno, se je cist izklopo, MSN pa tega nima
(ali pa jaz ne vidim). Stoupid, da moras dvakrat izklaplat, ce bi rad cist ven sou .
Win Messenger je imel to opcijo za izbrat da ko si x klikno, se je cist izklopo, MSN pa tega nima
(ali pa jaz ne vidim). Stoupid, da moras dvakrat izklaplat, ce bi rad cist ven sou .
Damjan Jagar ::
Lahko greš direktno na strica pri uri + izhod (exit) in si prihraniš klikanje na X.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76331 (16972) | tilinho20 |
» | Msn messenger 7.5 ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 4603 (2168) | amigo_no1 |
» | MSN Messenger - Boli me *** če se je Andrej SignInau !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1329 (1057) | tec |
» | Od česa se pojavlje tole okno?Oddelek: Omrežja in internet | 1837 (1255) | Bakunin |
» | messenger in zivcni zlom!!!!Oddelek: Programska oprema | 1884 (1402) | KTr1sk |