» »

MSN Messenger - Boli me *** če se je Andrej SignInau !!!

MSN Messenger - Boli me *** če se je Andrej SignInau !!!

KontraCepec ::

Povlekel in inštaliral sem MSN Messenger 7.5, ki ga uporablja sestra. Problem je, da stvar sedaj vsakih 5 min teži v levem spodnjem kotu, da se je ta in ta signinau. In to seveda, ko je Messenger ugasnjen!

Kliknem na ikonco v trayu - izhod. Pod procesi pa še kar lauga MSMSGS.EXE !!! Kako mu dopovedat, da ko ga izklopim ga izklopim in nočem več imet ničesar od njega ?!?
Krijejtiv

T(he) Boss ::

Probaj se odjavit, drugace ga pa killaj >:D

#000000 ::

Men se zdi da je treba prvo kliknt / izpis in šele poj exit vsaj mej je tko ratal. LP

Dr_M ::

in pol eni pravjo, da msn ni virus... :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Cjek ::

men se je isto dogajal pomoje se ti ob zagoni winsev še un osnovn "windows messenger" zažene in ti pol u ozadju laufa. Zažen ga pa prejd pod options pa izklop samodejni zagon.;)

#000000 ::

Al pa Uninstall kar je še najbol :D Jest sm ga ene dvakat res uporabu in pol k mi je začev it na k. sem ga odstranu kompljet.

zvery1 ::

AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64

gfighter ::

Če imaš Windows XP professional, lahko izklopiš samodejni zagon messengerja tako, da greš na start>run>gpedit.msc , nato greš na Computer configuration>Administrative templates>Windows components>Windows Messenger ter enajblaš "Do not automatically start Windows Messenger initialy". V Group Policy imaš drugače malo morje nastavitev za windowse, messengerju lahko npr. tudi povsem preprečiš zagon.

Jan987 ::

sej o izklopu windows messengerja je bla že neki cajta nazaj ena tema windows messenger ne da miru v kateri je bilo točno napisano kaj moraš napisati v run da se izbriše in to res deluje. malo uporabite iskanje

tec ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win Messenger ne da miru!!!!!!!!!

Oddelek: Programska oprema
111239 (1022) andper
»

Od česa se pojavlje tole okno?

Oddelek: Omrežja in internet
271843 (1261) Bakunin