Forum » Pomoč in nasveti » MSN Messenger - Boli me *** če se je Andrej SignInau !!!
MSN Messenger - Boli me *** če se je Andrej SignInau !!!
KontraCepec ::
Povlekel in inštaliral sem MSN Messenger 7.5, ki ga uporablja sestra. Problem je, da stvar sedaj vsakih 5 min teži v levem spodnjem kotu, da se je ta in ta signinau. In to seveda, ko je Messenger ugasnjen!
Kliknem na ikonco v trayu - izhod. Pod procesi pa še kar lauga MSMSGS.EXE !!! Kako mu dopovedat, da ko ga izklopim ga izklopim in nočem več imet ničesar od njega ?!?
Kliknem na ikonco v trayu - izhod. Pod procesi pa še kar lauga MSMSGS.EXE !!! Kako mu dopovedat, da ko ga izklopim ga izklopim in nočem več imet ničesar od njega ?!?
Krijejtiv
Dr_M ::
in pol eni pravjo, da msn ni virus...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Cjek ::
men se je isto dogajal pomoje se ti ob zagoni winsev še un osnovn "windows messenger" zažene in ti pol u ozadju laufa. Zažen ga pa prejd pod options pa izklop samodejni zagon.
#000000 ::
Al pa Uninstall kar je še najbol Jest sm ga ene dvakat res uporabu in pol k mi je začev it na k. sem ga odstranu kompljet.
zvery1 ::
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
gfighter ::
Če imaš Windows XP professional, lahko izklopiš samodejni zagon messengerja tako, da greš na start>run>gpedit.msc , nato greš na Computer configuration>Administrative templates>Windows components>Windows Messenger ter enajblaš "Do not automatically start Windows Messenger initialy". V Group Policy imaš drugače malo morje nastavitev za windowse, messengerju lahko npr. tudi povsem preprečiš zagon.
Jan987 ::
sej o izklopu windows messengerja je bla že neki cajta nazaj ena tema windows messenger ne da miru v kateri je bilo točno napisano kaj moraš napisati v run da se izbriše in to res deluje. malo uporabite iskanje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win Messenger ne da miru!!!!!!!!!Oddelek: Programska oprema | 1239 (1022) | andper |
» | Od česa se pojavlje tole okno?Oddelek: Omrežja in internet | 1843 (1261) | Bakunin |
» | MSN problemOddelek: Programska oprema | 1302 (1231) | JOKER |
» | Kako izbrisati MSN Messenger v XP-jih??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4430 (4382) | Lith |
» | Kako izklopit Windows MESSENGER ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1702 (1345) | krucymucy |