Forum » Omrežja in internet » Postavitev brezžičnega LANa
Postavitev brezžičnega LANa
XsenO ::
Torej situacija je taka:
Moji starši bodo začeli oddajati stanovanje študentom, ki bodo potrebovali internet. To stanovanje se nahaja v zgornjem delu naše hiše. Sami imamo speljani LAN kable po ceveh, toda moji nebi radi še gor vlekli kablov, tako da mislim, da bi bila najbolša varjata postaviti brezžično povezavo. Za lažje predstavo bom priložil to sliko:
Aja z postavljanjem brezžičnega omrežja sem popolen začetnik, tako da je vsakršna informacija (oprema, varnost,...) dobrodošla
Hvala za pomoč
Moji starši bodo začeli oddajati stanovanje študentom, ki bodo potrebovali internet. To stanovanje se nahaja v zgornjem delu naše hiše. Sami imamo speljani LAN kable po ceveh, toda moji nebi radi še gor vlekli kablov, tako da mislim, da bi bila najbolša varjata postaviti brezžično povezavo. Za lažje predstavo bom priložil to sliko:
Aja z postavljanjem brezžičnega omrežja sem popolen začetnik, tako da je vsakršna informacija (oprema, varnost,...) dobrodošla
Hvala za pomoč
1 + 1 = 1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predlogi za SLO dvoboj AMD proti Intel (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 13498 (8925) | bluefish |
» | Receiver do max 300 eurOddelek: Zvok in slika | 3925 (2885) | Trancedeejay |
» | UPS in zaščita proti streliOddelek: Kaj kupiti | 4299 (3433) | jype |
» | Google Maps - EvropaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8455 (6874) | Stajerc |
» | Professionalna Modifikacija 8portnega 3Com switch-aOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1482 (1042) | Spc |