» »

Professionalna Modifikacija 8portnega 3Com switch-a

Professionalna Modifikacija 8portnega 3Com switch-a

Spc ::

Torej imam switch 3com OfficeConnect Dual Speed 8 port in nisem še imel niti enega problema z tem switch-em ... ampak opazil pa sem, da se čip kr močno segreva zato sem se odločil, da naredim eno visoko kvalitetno modifikacijo. Hladilnik sem vzel iz pokvarjene plate za north bridge in ga lepo pobrusil tako, da je bil čisto raven.

Večja slika

Večja slika

Večja slika

Po nekaj urah hudega testiranja switch-a sem opazil,da se vročina sedaj prenese iz čipa na hladilnik tako, da je hladilnik vroč čip pa hladen.
Tako modifikacijo priporočam vsem lastnikom 3com OfficeConnect switch-ev.

:D

Kako se vam zdi?
  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

kuglvinkl ::

Zdej ti ostane samo še, da switch vgradiš v računalnikovo ohišje.;) Zraven PCI kart.
Your focus determines your reallity

smilyxx ::

A ni nekaj podobnega naredil ali3n?

Lp
Save water.
drink beer.

ali3n ::

jaz mam samo nov hladilnik + ventilatorček na switchu (Planet); tist originalni "hladilnik" ne bi dal niti na ram od grafične...; vgrajeval ga pa nisem (se mi zdi sila nepraktično...):D
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Sem imel planet switch-e .. OBUP! 2 sta mi crknila enega pa sem si sposodo pa je tudi crkno ... itaq je bil v garanciji ... vglavnem ko sem odprl drugi switch od planeta sem se zgrozil ... namesto hladilnika je bil gor kos aluminija in od takrat naprej uporabljam samo 3com ... cisco se mi zdi malo predragi .. 3com pa še gre nekak.. zadeva mi še niti enkrat ni crknila .. niti enega errorja naredila vglavnem dela ko strela.. zraven 3com mrežnih 900x serije pa še dobiš real time statistike tak da ... 3com is the best !!

To je moje mnenje žal pa baje slovenija ne uvaža več 3coma .. tako so mi rekli pri uvozniku :'(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

tx-z ::

kej tazga bi jst mogu nardit v svojmu ruterju k sm opazu da se tut mal pregreva..sm opazu da če ga izklopm za neki časa da se shladi pa vklopm se takoj na net poveže(adsl), pa še na irc se takoj poveže, po ene par urah pa se mi vsaj kakšno minuto na irca povezuje, na internet pa vsaj 3 minute.. :\
tx-z

Tic ::

Level One - Se ne segrevajo (beri: prizgan je ze nekaj mesecev - hladen) In delujejo odlično brez napak. Sicer je to offtopic ampak za tega ne potrebuješ hlajenja ;)
persona civitas ;>

tx-z ::

jah, jst mam trendware, pa ne da se pregreva, sam topl je..
tx-z

Baja ::

hmm, jaz mam planetov router pa se nic ne greje. Je kar hladen z vseh strani

mare_ ::

Jaz mam pa planetov switch in je tudi čisto hladen, dela zdaj pa že ene tri mesce.

mazy ::

levenONE 4 ever and 4 always

DJ-DUST ::

Jest mam JAHT ADSL\CALBE Router, tud nov, je pa mlacen in deluje brez napak.:\

Law_Enforcer ::

Plastični Planet 8 portni switch - mlačen na otip (pa še to zato, ker je neposredno zraven radiatorja:D ).

Odkar so mi crknili 3je planet switch-i še jaz prisegam samo na 3com ali pa cisco .. drugih niti pogledam ne.

8-O

Ste vidli kake hude ip telefone ma cisco:

Takega so meli v nadaljevanki 24:
http://www.cisco.com/en/US/products/hw/phones/ps379/ps1855/index.html

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

Poldi112 ::

Kaj je tako hudega na njih, razen cene ?

Barvni TFT (najboljši model)
>:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gigabitni switch

Oddelek: Omrežja in internet
302884 (2338) ender
»

Windows 7 - počasno prenašanje datotek preko homegroupa

Oddelek: Operacijski sistemi
181391 (1256) Hexx
»

Sposobnost routera Planet XRT-401D ... ?

71903 (1813) Spc
»

Kateri router?

131588 (1294) ReBi
»

24 portni switch

Oddelek: Kaj kupiti
171437 (1308) MRtwister

Več podobnih tem