Forum » Omrežja in internet » Brezžična mreža
Brezžična mreža
Ugankar ::
Mene pa zanima tole: pred kratkim sem dobil Modri ADSl. Kupil sem kartico za wireless povezavo in brezžično mrežno kartico za PC. Notebook je na modem Sagem, v katerem je ta PCMCIA kartica, ki deluje kot brezžični ruter, povezan brezžično preko vgrajene mrežne ali pa preko kabla, moj PC pa preko wireless povezave. Vse teče lepo (in hitro), sedaj me pa zanima, kako bi ta dva računalnika brezžično povezal, da bi si lahko izmenjavala podatke, med sabo igrala igre in tiskala s skupnim tiskalnikom. V bistvu me zanima, kako nastavim da bo delovalo kot navaden žični ruter in omrežna soseščina.
Prosim, razložite mi kot popolnemu začetniku, step by step.
P.S.: Windowsi so na obeh XP Professional.
Prosim, razložite mi kot popolnemu začetniku, step by step.
P.S.: Windowsi so na obeh XP Professional.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52119 (23869) | simone |
» | Nakup rač. za starejšo oseboOddelek: Kaj kupiti | 2377 (1817) | 2bad4u |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44064 (19604) | imallears |
» | wireless - AP, ruter?Oddelek: Omrežja in internet | 1328 (1128) | Keyser Soze |
» | [vist] Pc kot žični in brezžični ruter?Oddelek: Omrežja in internet | 1374 (1216) | amigo_no1 |