» »

VPU recover

VPU recover

[-=Jaka=-] ::

Vem da je blo o tem ze mnogo napisano, 80% vsega sem tudi prebral vendar nikjer ni omenjena nobena resitev. Zadeva je taka ... vpu recover mi je zacel metat nekaj dni nazaj pri spilanju iger, graficno oz cel racunalnik mam ze pol leta, do zdaj ni bilo tezav, menjal sem gonilnike, graficno sm dal ze iz slota ven spihal prah dal notr, marskej sm ze nrdil pa ne zaleze ... Ima kdo kaksno konkretno resitev ... prosim pomagajte :)

Graficna: ATI Radeon X600 XT
Maticna: Intel Desktop Board D915PSY

Pomoc resnicno zazeljena ... hwala :)
WW 3

Oven-2k ::

Hm... meni se je to dogajalo, ko se je grafična kartica pregrevala. V bistvu mi je začel odpovedovati ventilator. Preveri, kako je s hlajenjem tvoje kartice.. Če si mogoče zadnje čase v računalnik dodajal kake nove komponente je mogoče v ohišju že precej tesno in vroče 0:)
Rok

Kartica se ne pregreva ... k mam se 1 ventilator u kartico usmerjen, sm pa dodal ja eno komponento tik pod graficno, sm mislu da je to narobe, pa sm jo dal vn ... pa nc ne pomaga ... zal, mi je ze zmanjkalo idej ...
WW 3

Ok, pol naslednji korak je, da kartico prestaviš v kak drug računalnik in gledaš če se bo isto dogajalo - potem je kartica, če bo tam delovalo vredu, potem je problem nekje v tvojem računalniku.
Rok

Jah sj ... nimam 10 racunalnikov v tem je problem ... sm pac mislu ce obstaja kaka konkretna resitev glede na to da se to pogosto dogaja ... pa vidm da se zmer tavamo v megli :(
WW 3

Ja sj to se dogaja kadar GPU zmrzne oziroma neha sprejemat ukaze - tako kot ti piše v oknu od VPU recoverja. Tko da nekaj je narobe in to, kaj je narobe, je treba ugotovit. V večini primerov je pregrevanje kartice. Če pa to ni problem, je treba naprej ugotavljat. To ni nobeno tavanje v temi amapk je ustaljen postopek. Če so probleme z računalnikom, si najdeš kolega s podobnim računalnikom in menjavaš posamezne komponente, dokler ne ugotoviš katera ga serje. Če nimaš nikogar, ki bi ti prijazno posodil računalnik, ti preostane samo še servis, kjer si kartico kupil. :))
Rok

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oven-2k ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Strojna oprema
39128774 (12654) erzy
»

Kateri kos opreme povzroča zmrzovanje v igrah? (strani: 1 2 )

505478 (4526) lordgreg
»

Problem z zaslonom

Oddelek: Pomoč in nasveti
191002 (1002) zcetrt
»

Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )

575902 (4628) venetu
»

Problem pri zagonu iger

Oddelek: Pomoč in nasveti
191286 (1093) bumblek

Več podobnih tem