Forum » Hlajenje in modifikacije » BIG WATER ( °C )
BIG WATER ( °C )
PrimozR ::
Em, za na socket 478 NI in NE BO 64-bitnih procev. 64-bitni so 6xx pa 5x1 proci za LGA če se prov spomnem. Če ma pa 512 L2ja, je pa to Northwood kar pomen da NITI POD RAZNO ni 64-biten. 64-bitni Intli so samo Prescotti, za desktop seveda.
MadMax ::
Ammmm.....
HeniXman bi rad povedal, da ima AMDja na S478
HeniXman bi rad povedal, da ima AMDja na S478
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Henixman ::
Ker sem omenil da se moj a64 ne greje preveč in je rekel _thief_ da naj ne primerjam 64 bitneža z 32, zato sem dal primer 32bitnega celerona od brata, ki je na socketu 478! Če ti je zdej kaj bl jasno! Vendar _thief_ se še vrdno ne strinja ker pravi da amd ni celeron al neki tazga!
Zgodovina sprememb…
- polepsal: kuglvinkl ()
MadMax ::
HeniXman:
Bi ti za začetek vzel en persen (al pa kar celo škatlico)? Ker tako kot ti kričiš ni primerno niti za vaško veselico.
V eni vrstici nabiješ več klicajev kot jih ima kompletna tema brez tvojih postov...
V svojem prejšnjem postu pa si govoril o "moj", torej tvojem procu, ki je kolikor vem AMD s754, in pa o bratovem celeronu. Dva čist različna proca.
Torej si se zaciklal, kot ponavadi...
_Thief_,
do tega, da je BW veliko slabši od Eddyjevih sistemov pa smo prišli že davno preden si ti začel odkrivat toplo vodo s slavospevi BWju.
Bi ti za začetek vzel en persen (al pa kar celo škatlico)? Ker tako kot ti kričiš ni primerno niti za vaško veselico.
V eni vrstici nabiješ več klicajev kot jih ima kompletna tema brez tvojih postov...
V svojem prejšnjem postu pa si govoril o "moj", torej tvojem procu, ki je kolikor vem AMD s754, in pa o bratovem celeronu. Dva čist različna proca.
Torej si se zaciklal, kot ponavadi...
_Thief_,
do tega, da je BW veliko slabši od Eddyjevih sistemov pa smo prišli že davno preden si ti začel odkrivat toplo vodo s slavospevi BWju.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
sirotka ::
hja no...sm dj gremo nazaj na vodno. Če maš 50C na procu, se ti nit pod razno ne splača met tega vodnega. Prodaj, pa boš še neki keša mel v žepu in manj stopinj. Sj pravm...barton 2800@2475 pa 2v in sm mel isto C. Na epox plati je kazalo pa 44C max. Pa mam gf6600heat pipe, ki zeeelo greje zrak v kišti. Priporočam kak TR hladilnik za ta socket in enga papsta gor
Veseljak ::
Da ne bom odpiral nove teme brezveze.Se še da kje dobit ta "KIT KOMPLET" vodnega hlajenja,
predvsem štajerska
predvsem štajerska
MasterMiG ::
Za štajersko specifično ne vem, ker sem ljubljančan, ampak CoolPC dobavlja po celi sloveniji, tko da...
There is nothing to fear but the fear itself.
Veseljak ::
Zanimal sem se tudi pri eddy-ju in pravi da ne dela več blokov za pritrditev s "KLIPSNAMI"
Predvsem se mi gre za tišino za kaj extremnega pa itak ni, zato se mi zdi ta big water kar soliden.
Predvsem se mi gre za tišino za kaj extremnega pa itak ni, zato se mi zdi ta big water kar soliden.
ČIP 008 ::
Veseljak če si zaiteresiran za omenjeni vodni blok mi sporoči. Poglej zasebna sporočila imam vse kar potrebuješ!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno hlajenje v kompletu ali po komponentah?Oddelek: Kaj kupiti | 2073 (1293) | Mitja358 |
» | Ali se splača kupit TT BIG WATER kompletOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3074 (1821) | alesr |
» | vodno hlajenje visoke temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1569 (1196) | webfreak |
» | EK Water Blocks presents generation 2004! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12639 (7772) | Malecky |
» | Se nedokoncan, a vendarle - Midi-tower H20 sistem (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11557 (8266) | Fury |