Forum » Programska oprema » msn 7.5-zgodovina sporočil
msn 7.5-zgodovina sporočil
dadooo ::
čav..
uporabljam msn 7.5 in je angleški.
ko se začnem z nekom pogovarjat se mi v moji dokumenti začne neki message log shranjevat..in pol piše še uporabniško ime..ko kliknem vidim kaj sem se pogovarjal....in pol je teh datotek full..
in me zelo motijo..
če kdo ve kako se izklopi naj mi pomaga...
hvala.
uporabljam msn 7.5 in je angleški.
ko se začnem z nekom pogovarjat se mi v moji dokumenti začne neki message log shranjevat..in pol piše še uporabniško ime..ko kliknem vidim kaj sem se pogovarjal....in pol je teh datotek full..
in me zelo motijo..
če kdo ve kako se izklopi naj mi pomaga...
hvala.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
jurre ::
ce bi kdo mal pogledal v nastavitev bi verjetno vse nasel....
msn -> tools -> options, na levi messages in imas lepo napisano message history pa klukco automatically keep a history of my conversations...
msn -> tools -> options, na levi messages in imas lepo napisano message history pa klukco automatically keep a history of my conversations...
Mirč ::
jaz bom kr tu vprašal kako je možn,da se kljub temu, da je opcija kjer se nastavi shranjevanje sporočil,obe kljukici ven,še kar naprej shranjujejo sporočila.Pod mapo chat logs,je kaki dodatni program gor nameščen ali kako.Tudi če celo mapo izbrišeš pride sama nazaj.To je računalnik od kolega,kjer jih več up.računalnik in msn.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76270 (16911) | tilinho20 |
» | .XML to .PDF ali .docOddelek: Programska oprema | 3418 (3259) | bluefish |
» | Msn?Oddelek: Omrežja in internet | 1252 (1023) | digital1 |
» | MSN ZgodovinaOddelek: Programska oprema | 2037 (1687) | Doman |
» | Google Instant Messenger?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3695 (3695) | Jernej L |