Forum » Programska oprema » firefox 1.5 rc1, gmail in priponke
firefox 1.5 rc1, gmail in priponke
mte ::
živjo,
zanima me, če se še komu dogaja spodnje - kar bi pomenilo splošen hrošč v ff 1.5 rc1 (winxp), ali pa je mogoče pri meni kakšna nastavitev čudno narobe:
Dobim sporočilo s priponko. Ponavadi se seznam teh priponk prikaže pod sporočilom, vendar ne pri meni. Torej če hočem povleči priponko na računalnik, moram klikniti na reply ali forward in od tam lahko zadevo povlečem. Ima še kdo s ff 1.5 rc 1 te težave?
hvala,
lp matej
edit: pravkar mi je povleklo posodobitev na rc2 in zadeva je ista...
zanima me, če se še komu dogaja spodnje - kar bi pomenilo splošen hrošč v ff 1.5 rc1 (winxp), ali pa je mogoče pri meni kakšna nastavitev čudno narobe:
Dobim sporočilo s priponko. Ponavadi se seznam teh priponk prikaže pod sporočilom, vendar ne pri meni. Torej če hočem povleči priponko na računalnik, moram klikniti na reply ali forward in od tam lahko zadevo povlečem. Ima še kdo s ff 1.5 rc 1 te težave?
hvala,
lp matej
edit: pravkar mi je povleklo posodobitev na rc2 in zadeva je ista...
- spremenil: mte ()
mte ::
po naključju ugotovil da je to stvar Adblock Plus extensiona, če bo še koga tole zafrkavalo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 3.5 RC1 v rokah beta testerjevOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5724 (4500) | OmegaBlue |
» | Izšel Firefox 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11951 (9198) | marhyo |
» | Mozilla Firefox praznuje prvo leto obstoja.Oddelek: Novice / Brskalniki | 5362 (4390) | krho |
» | Anonimizacija za vsakogar: TorPark v0.2Oddelek: Novice / Zasebnost | 6766 (5330) | MrStein |