Forum » Omrežja in internet » Msn?
Msn?
digital1 ::
Kdo ve kako bi lahko pogledal celotne pogovore z doloceno osebo za nazaj? Je to sploh možno? Ali obstaja kak drug način da bi videl kaj se je pisalo v msn-ju? Kak history ali podobno? Ajd
Matheeew ::
Lahko si shranjuješ pogovore, a si moraš to vklopiti.
Najdeš pod možnosti/sporočila.
Če do sedaj nisi imel vklopljeno, potem ne moreš videti preteklih pogovorov...
Za kom pa vohuniš?
Najdeš pod možnosti/sporočila.
Če do sedaj nisi imel vklopljeno, potem ne moreš videti preteklih pogovorov...
Za kom pa vohuniš?
Vikking ::
v msn-ju greš pod: TOOLS - OPTIONS - MESSAGES - spodaj obkljukaš okno pod MESSAGE HISTORY in določiš kam se naj datoteka shrani.
lp!
hvala za info! sem naredil to vendar mi je čudno ker vsakič ko se izpišem odkljuka zavihek shranjuj zgodovino!! kdo ve zakaj? kako to sedaj prebrati zgleda pa takole: MessageLog.xsl
sem hotu mal gor prilept pa sploh ne morm ker je zgleda tole en rač jezik!
kako to sedaj preberem?
hvala za info! sem naredil to vendar mi je čudno ker vsakič ko se izpišem odkljuka zavihek shranjuj zgodovino!! kdo ve zakaj? kako to sedaj prebrati zgleda pa takole: MessageLog.xsl
sem hotu mal gor prilept pa sploh ne morm ker je zgleda tole en rač jezik!
kako to sedaj preberem?
matr še neki sm najdu: msnmsg.txt tle se pa skor da brat sam je jeba ker je full ukazov tle! se da to prenest kam da se bolš vidi?
ajde
ajde
Vikking ::
v isti mapi kamor se ti shranjuje histroy poleg datoteke XSL imaš še eno datoteko za vsakega upoorabnika posebi s katerim se meniš je datoteka s končnico XML. Odprešz internet explorerjem in imaš log sporočil
Viking te datoteke z koncnico xml ni v tisti mapi-ker je bilo shranjevanje izklopljeno! Je pa cel log od mesengerja v .txt! In se bolj težko bere ker je vse pomešan! A se da mogoče konvertat v xml? Ajd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76228 (16869) | tilinho20 |
» | .XML to .PDF ali .docOddelek: Programska oprema | 3414 (3255) | bluefish |
» | IE mi ne osveži strani ( Flash , XML )?Oddelek: Izdelava spletišč | 1785 (1671) | Cokolesnik |
» | MSN ZgodovinaOddelek: Programska oprema | 2035 (1685) | Doman |
» | uporabnost XMLOddelek: Programiranje | 2123 (1909) | matic |