Forum » Znanost in tehnologija » Prispevek za Leksikon
Prispevek za Leksikon
Thomas ::
HEMPLOV PARADOX
Vsako srečanje z NE-črnim NE-krokarjem poveča verjetnost, da so vsi krokarji črni.
To ni v resnici paradoks, samo "paradoksalno se sliši", je pa resnično dejstvo v našem svetu.
Vsako srečanje z NE-črnim NE-krokarjem poveča verjetnost, da so vsi krokarji črni.
To ni v resnici paradoks, samo "paradoksalno se sliši", je pa resnično dejstvo v našem svetu.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Thomas ::
Nisem najdu. No, tale tvoj link tukaj, je zdej teleportna točka za tja. Tud dobro.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Odin ::
if someone gave you all the non-black things in the universe, and you noticed that there were no ravens in the collection, then you could indeed conclude that all ravens are black
Haha! Neugodna logika, ampak resnicno velja!
Mi ni bilo nic jasno od zacetka, potem pa je Wikipedia ponovno resila moj problem.
Haha! Neugodna logika, ampak resnicno velja!
Mi ni bilo nic jasno od zacetka, potem pa je Wikipedia ponovno resila moj problem.
snow ::
Tista slika nečrnih nekrokarjev tam je ful dobra in nazorna.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Verjetnost ... spet čudna naloga (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9207 (6541) | Thomas |
» | Edgar Allan Poe - The Raven (krokar)Oddelek: Sedem umetnosti | 6290 (5765) | baucka |
⊘ | LeksikonOddelek: Znanost in tehnologija | 8870 (8838) | OwcA |
» | A je pomembno katero 9800 PRO izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 1874 (1526) | vuki |
» | NLP v Grčiji (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 13256 (9950) | Thomas |