Forum » Omrežja in internet » wireless na modrem adsl
wireless na modrem adsl
zlatko ::
Sem nabavil modri adsl od siol-a in si vse porihtal, da mi na domači računalnik dela ok.
Zdaj sem pa prinesel še prenosnega iz službe, pa bi rad naredil brezžično povezavo iz Sagem prehoda na notesnik(ta že ima v sebi wireless anteno). Pa sem si sposodil D-link pcmcia kartico, da jo dam v sagema, pa mi ne rata.
Kaj je za brezžično povezavo potrebeno nabaviti samo tisto kartico od siol-a? A ne gre katerakoli kartica v to napravo?
Pa še to! Potem sem iskal pa iskal stran za nakup te kartice na siolovi strani, pa majo samo reklame. To pa, da bi v času interneta lahko človek vsaj naročil, če ne že kupil preko interneta opremo, ki jo tako glasno ponujajo, pa ne gre. SO PA PRI SIOLU RES ENE ŠLAMPE VELIKE!!!!!!!
Če ima kdo iskušnje s tem wireless dostopom pri modrem adsl-u, naj mi sporoči, kakšna je povprečna hitrost povezave in če res ne morem uporabiti za Sagem katerekoli pcmcia wireless kartice, temveč le to od Siol-a!
Hvala
Zdaj sem pa prinesel še prenosnega iz službe, pa bi rad naredil brezžično povezavo iz Sagem prehoda na notesnik(ta že ima v sebi wireless anteno). Pa sem si sposodil D-link pcmcia kartico, da jo dam v sagema, pa mi ne rata.
Kaj je za brezžično povezavo potrebeno nabaviti samo tisto kartico od siol-a? A ne gre katerakoli kartica v to napravo?
Pa še to! Potem sem iskal pa iskal stran za nakup te kartice na siolovi strani, pa majo samo reklame. To pa, da bi v času interneta lahko človek vsaj naročil, če ne že kupil preko interneta opremo, ki jo tako glasno ponujajo, pa ne gre. SO PA PRI SIOLU RES ENE ŠLAMPE VELIKE!!!!!!!
Če ima kdo iskušnje s tem wireless dostopom pri modrem adsl-u, naj mi sporoči, kakšna je povprečna hitrost povezave in če res ne morem uporabiti za Sagem katerekoli pcmcia wireless kartice, temveč le to od Siol-a!
Hvala
harvey ::
Wi-Fi laufa zaenkrat samo na Sagemovi kartici, ki jo prodaja Siol.
Info o nakupu komunikacijski prehod
Za nek resen Wi-fi AP te sagemove mojstrovine ne moremo šteti. Da pa se šarit po netu, za kaj bolj umetelnega je bolj poseči po drugi opremi.
Debata na to temo že tule
Info o nakupu komunikacijski prehod
Za nek resen Wi-fi AP te sagemove mojstrovine ne moremo šteti. Da pa se šarit po netu, za kaj bolj umetelnega je bolj poseči po drugi opremi.
Debata na to temo že tule
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harvey ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ipad za gospodinjoOddelek: Kaj kupiti | 1426 (768) | dhouswife |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44106 (19646) | imallears |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3433 (2489) | marky007 |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19560 (9003) | Nejc Pintar |
» | povezava dveh racunalnikov v adsl mrezoOddelek: Omrežja in internet | 1250 (1210) | Gwanaroth |