Forum » Zvok in slika » DVD Recorder s HDD, povezava na PC?
DVD Recorder s HDD, povezava na PC?
bacil ::
Mi lahko kdo pove preko katerega vhoda (kabla) se lahko prenašajo podatki iz PC-jana trdi disc dvd rekorderja.
- spremenilo: Stepni Volk ()
CaqKa ::
svoj odgovor boš verjetno dobil prej če boš bolj specifičen pri vprašanju..
sicer pa če ti v navodilih dvd rekorderja nič o tem ne piše, verjetno te funkcije sploh ni.
sicer pa če ti v navodilih dvd rekorderja nič o tem ne piše, verjetno te funkcije sploh ni.
bacil ::
Napačno sem postavil vprašanje.
Ali obstaja kakšen dvd rekorder z hdd na katerega lahko direktno preko kabla prenašam podatke iz računalnika? In če lahko, kateri kabel (priklop) je to?
Ali obstaja kakšen dvd rekorder z hdd na katerega lahko direktno preko kabla prenašam podatke iz računalnika? In če lahko, kateri kabel (priklop) je to?
Stepni Volk ::
Piše se s HDD in ne z HDD.
Povezava je najpogostejša v obliki:
IEE 1394 / Firewire oz. različna poimenovanja istega standarda: i.LINK, DV Link itd.
Ethernet: KISS 588 ali Panasonic DMR-E500HS Diga...
Pomisli.
Za ceno takšnih DVD/HDD rekorderjev dobiš že HPC - Home PC, ki vsebujejo vse dobrote PC-ja (poljubni codec-i, programi, nastaviteve, igre, radio...).
Meni všečni: KLIK
Povezava je najpogostejša v obliki:
IEE 1394 / Firewire oz. različna poimenovanja istega standarda: i.LINK, DV Link itd.
Ethernet: KISS 588 ali Panasonic DMR-E500HS Diga...
Pomisli.
Za ceno takšnih DVD/HDD rekorderjev dobiš že HPC - Home PC, ki vsebujejo vse dobrote PC-ja (poljubni codec-i, programi, nastaviteve, igre, radio...).
Meni všečni: KLIK
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 67304 (19794) | Buffy |
| » | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24127 (11342) | Yossarian |
| » | DVD z LAN ?Oddelek: Zvok in slika | 1648 (1507) | martinsm3 |
| » | Nakup prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6377 (5639) | okfec |
| » | kaksen prenosnik kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1707 (1421) | userc |