Forum » Omrežja in internet » kaj svetujete za razširitev omrežja?
kaj svetujete za razširitev omrežja?
BYB ::
Mene zanima, z čim bi lahko razdelil omrežje. Sedaj imam internetno povetzavo, ki jo imama z sosedom (ruter jepri njem). Pred nedavnim sedm si nabavo prenosnik in bi rad z njim pravtako dostopal do neta.
Kaj svetujete? Slišal sem že nekaj za switch samo ne vem kako je potem z igranjem iger preko neta. Če bi mel dve mrežni kartici pa med njima naredil bridge bi mogo met onega vedno prižganega? Bi šlo kak da bi lahko uporabil brezžično povezavo na prenosniku?
I--------pc1
router------- switch-I ????
I--------prenosnik
Kaj svetujete? Slišal sem že nekaj za switch samo ne vem kako je potem z igranjem iger preko neta. Če bi mel dve mrežni kartici pa med njima naredil bridge bi mogo met onega vedno prižganega? Bi šlo kak da bi lahko uporabil brezžično povezavo na prenosniku?
I--------pc1
router------- switch-I ????
I--------prenosnik
byb
AbbaTh^eK ::
Ni treba met unga compa skoz pržganga...
Igre komot špilaš preko switcha sam jih tud... =)
sam ni fajn, če un downloada. ti pa špilaš =) hehe
Igre komot špilaš preko switcha sam jih tud... =)
sam ni fajn, če un downloada. ti pa špilaš =) hehe
A dela tudi tako da je oni comp vgasnjen? To bi bla cenejša verzija od huba
Kaj pa brezžično bi šlo kak?
Kaj pa brezžično bi šlo kak?
byb
Evo me nazaj. Baje ne dela z dvema karticama ko je oni ko ma vgrajene vgasnjen Sem pa zdaj nabavil Switch pa dela ko bomba
byb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 572462 (752) | blink |
» | Kaj potrebujem ...... !?Oddelek: Omrežja in internet | 1327 (1262) | overlord_tm |
» | router (linksys): BEFSX41 ali WRT54GOddelek: Omrežja in internet | 2142 (1640) | pujsek_ |
» | ADSL preko WLANOddelek: Omrežja in internet | 1494 (1338) | cekr |
» | LAN v Sloveniji ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5153 (4348) | PaJo |