» »

Znana vsebina paketa Xbox 360

Znana vsebina paketa Xbox 360

Slo-Tech - Že dolgo se je po različnih forumih in ostalih kotičkih interneta šušljalo o vsebini paketa nove Microsoftove konzole Xbox 360, zdaj pa so tudi v Redmondu objavili uradne informacije. Razglasili so, da bosta na voljo dva paketa, imenovala se bosta Core in Premium, prvi bo stal 300 zelencev, drugi pa 400 (v Evropi bodo številke enake, ampak v evropski valuti).

Osnovni Core paket bo vseboval poleg konzole še en običajen kontroler, odstranljivo sprednjo ploščico konzole v beli barvi in pa standarden AV kabel za priklop na zaslon. V naprednejšem Premium paketu pa bo igralni plošček brezžičen, kabel bo malo boljši in bo podpiral HD standard, dodan pa bo še dvajset gigabajtni disk, Xbox Live Silver naročnino za medmrežno igranje, slušalke in v dodatni ponudbi ob začetku prodaje še Media Center daljinski upravljalec. Če vas zadeva bolj zanima, vsekakor preberite izvorno novico.

Zanimivo je, da niso nič omenjali HD-DVD pogona, čeprav je znano, da bodo kasnejše verzije namesto DVD pogona imele HD-DVD. Lepa taktika za ožemanje kupcev, ...

6 komentarjev

PrimozR ::

Zaprtost sistema... Pa jade. Okej, specifikacije so povsod iste (najprej sm mislu da je tut tuki razlika), ampak a ni bla prednost konzol da si jo kupu, prklopu in je vsak mel enako? Zdej odo že tuki začel komplicirat. Navsezadnje bodo pogruntal da so PCji še najbolš...

SavoKovac ::

Kaj pa igre...
Verjetno ne bi bilo pametno šenkat dveh iger od treh izdanih.
:D

BigWhale ::

Pipi, hardware je se vedno bolj ali manj enak. Razlika je samo v dodatkih. Kontrolerjih, kablih in podobno. To je bila razlika med konzolami ze sedaj. :)

andrej ::

btw: XBOx Live Silver je vkljucen brezplacno v vse pakete. XBOX Live Gold bo potrebno placat.

Matek ::

Andrej, tule piše drugače, si prepričan da imaš prav? Ker pol je napaka na strani...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Fury ::

With its built-in Ethernet port and free Silver level of service right out of the box, Xbox 360 also connects players to Xbox Live, the premier global online console games and entertainment network.

Sej pise da bo po defaultu zraven obeh...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS3 vs. XBOX 360 (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Konzole
110993323 (40066) XsenO
»

kaj menite o novem playstationu 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
838588 (4793) blaz87
»

Xbox 360 z novim-starim procesorjem in cenejši HD-DVD pogoni

Oddelek: Novice / Konzole
123925 (2664) Matheeew
»

Xbox 360 bo do 2008 že v črnih številkah

Oddelek: Novice / Konzole
474874 (3516) Keyser Soze
»

Xbox360 Elite uradno najavljen

Oddelek: Novice / Konzole
74133 (3506) xyxyxyxy

Več podobnih tem