» »

Disk brez ohišja

Disk brez ohišja

TESKAn ::

Kaj sm jaz probu: sm uzeu en star 3.2 giga disk, k je že crkval in ga odpru. Pol sm ga pa prklopu na računalo, pognal - in zadeva je delala. In to brez problemov...hudo, a?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Huey P ::

Deloval bo dokler se na njem ne nabere prah pa se poškoduje glava pa adijo podatki in disk...

..::DOOM III: The Legacy::..

||_^_|| ::

debest!

Hm, veš, kaj vse sm naredu. Pihu sm sapo na površino diska (fajn gledat, k izpari dol:)), pol sm z glavami drsu po površini (sicer ne zlo, ma drsu sm...), pol sm prklopu, temelit pregled z norton disk doctorjem - nobenga novga bad sectorja...kot čudež se mi zdi:).
Lp

Dami ::

Res je čudn. Si ziher da si ta prav disk testiru?:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Hehe, ziher, ziher:).

sinko999 ::

Za tako delo mamjast en 120 Mb Veliki disk
to je že ta pravi oča disakov , pa sem ga tudi mel odprtega , pa se že vidijo raze od glave , disk pa še nima nobenega bad sektorja in še normalno dela.

LP
Ni? ni ve?no !

Binji ::

120MB? Heh se velk je. Jst mam doma ene par 30-60MB diskov pa se se nejsm potrudu nc z njimi narest. Mi jih je se zmer skoda:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

sash ::

Tud jaz sn to probal in to takoj po tem, ko sn videl članek o tistem australcu (al ka je že bil) ko je steklo gor naredo. Po mojem nobena večja znanost in disk še vedno dela, pa je minlo že kar neke časa.>:D

Marko007 ::

No saj je zares zanimivo, da stvar deluje. Sem tudi sam s kolegom probal. Pa so nam vedno vsi računalničarji, vsaj kar jih jaz poznam, pravli, da če disk enkrat odpreš, ga lahko vržeš še samo na smeti. Probali pa nikoli niso.>:D

Huey P ::

Marko007; "...probali pa še nikoli niso..."
Bi ti probal na IBM DTLA 40 GB?:D

..::DOOM III: The Legacy::..

Marko007 ::

No tudi jaz dopuščam to možnost, da bojo še probali. Saj bi skoraj morali...
Na ibm disku 40 giga jaz osebno ne bi probal, saj mi moj (sicer ic35) deluje preveč dobro, da bi se (zaenkrat) hecal s čim takšnim.Pa še garancija bi mi propadla.;(( Mogoče kdaj v prihodnosti...:D:D:D:D

T(he) Boss ::

Ce bi mi naredili (IBM) isto kot nvidia tistemu, ki je naredil vodno hlajenje>:D na g38-O; nikoli ne ves>:D>:D!( v zameno za tega z vodnim hlajenjem novega in se puno nekega propagandnega materiala)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri 200GB disk izbrati?

Oddelek: Kaj kupiti
452835 (2047) Dr_M
»

WD ali Maxtor ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
583339 (2609) Caligula
»

Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19311493 (7121) ChiefThunder
»

Spet IBM disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
111022 (738) Neo32
»

Disk in Bad sectorji!!??

Oddelek: Strojna oprema
223048 (2749) XtX

Več podobnih tem