» »

Računalnik zmrzne ko hočem predvajati film...

Računalnik zmrzne ko hočem predvajati film...

carpenter ::

Živjo! Imam problem..kupil sem nov računalnik, amd 3200+, 6600gt, 1gb ram-a sedaj pa imam po namestitvi win xp težave...Ko hočem zagnati npr. film v bs playerju računalnik zmrzne. Naložene imam vse kodeke in driverje...enostavno se mi več ne sanja kaj bi lahko bilo...hvala za pomoč.

ChraseR ::

Enako je imel prijatelj ... a se ti mogoče prikaže uni blue screen ? Če se ti, poglej kak fajl ti naredi napako (ti napiše v blue screenu), in potem poglej kam naj bi spadal. Če vidiš da ima veze z grafično, naloži najnovejše driverje in probaj.

matjash ::

Isto se dogaja tudi na računalniku ki sem ga sestavil, grafična pa je geforce 6200 64bit od club3d , če pa v bsplayerju odkljukam nek diable yv12 in dam force rgb nastavitve potem dela in računalnike ne zamrzne, samo pa rabi dosti več časa da sploh zažene film, mislim da ene 10 sekund? Ni pa nobenega blue screena, preprosto bsplayer 100% obremeni CPU, tako da če stisnem ctr alt del, je možno da mi po minuti prikaže opravilnik procesov ali pa ne. Prosim če kdo ve za kakšno drugo rešitev kot je ta, ker je moteče da nalaga filem toliko časa in pa mislim da vsi filmi tudi ne delajo.
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matjash ()

#000000 ::

Men je tud delal podobno par dni nazaj, (BS player je obremenu CPU na 100% in pol se je zapru ) in sem tud mislu da imam vse kodeke, pa sm pregledu z G spotom in mi je pokazal da imam kodek naložen, ali film ni hotu delat, pol sm za foro naložu FFD Show in je proradilo, mogoče ti pomaga probi. LP

carpenter ::

No...zdaj mi je pa ratalo...problem rešen:D ....ko sem se že skoraj lotil računalnik popravljat z malo večjim kladivom>:D sem na nvidiini strani opazu še ene druge driverje---Platform/nForce Drivers..pač nimam veklik pojma in na prejšnjem compu tega ni blo:| ...no to sem naložu in stvar dela tako kot more. Hvala za pomoč vsem...probajte še drugi ki imate podobne težave, matjash??...pa LP.

matjash ::

Plata od računalnika ki ima te probleme je Asrock in chipset verjetno kak sis-ov. Tako da tvoja rešitev carpenter ne pride v poštev. Še kdo s podobnimi problemi?
... bolje pozno kot nikoli.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159194 (14342) BaRtMaN
»

Sesuvanje sistema med gledamnjem filmov

Oddelek: Strojna oprema
201100 (816) Echelon
»

HD codec (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11117350 (10235) GrimReaper
»

Video višjih ločljivosti štekajo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
151391 (1106) sebas4
»

Divx - problem ogleda na prenosniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
9955 (842) mkovac10

Več podobnih tem