Forum » Zvok in slika » No VOL found before first VOP
No VOL found before first VOP
=RS= ::
Živjo,
imam film kateri je zrezan na dva dela. Prvega sem odprl z mpeg 4 programom in lepo odpakiral packed bitstream. Ko pa hočem drugega odpreti z mpeg 4 mi pa napiše: No VOL found before first VOP.
A mi lahko en pove prosim kaj hudiča je to in kako lahko potem pogledam če film ima packed bitstream in s čim ga odpakiram?
Hvala že v naprej, lp
p.s.
gre za en film, verzije:
nekaj.CD1.DVDRip.XviD-JUSTRiP.avi
imam film kateri je zrezan na dva dela. Prvega sem odprl z mpeg 4 programom in lepo odpakiral packed bitstream. Ko pa hočem drugega odpreti z mpeg 4 mi pa napiše: No VOL found before first VOP.
A mi lahko en pove prosim kaj hudiča je to in kako lahko potem pogledam če film ima packed bitstream in s čim ga odpakiram?
Hvala že v naprej, lp
p.s.
gre za en film, verzije:
nekaj.CD1.DVDRip.XviD-JUSTRiP.avi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27650 (7182) | monaco |
» | [DivXviD] filmi na Divx predvajalnikih brez problemovOddelek: Zvok in slika | 22831 (9832) | bbbb |
» | [divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13715 (7604) | yoco |
» | Mpeg4ModifierModOddelek: Zvok in slika | 5461 (3214) | podtalje |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4201 (2539) | boss98 |