Forum » Igre » COD cheat
COD cheat
x rade ::
A ima kdo mogoče, ali pa če ve kje se bi dalu cod cheat dobit. Igram u klanu pa me je mal firbec prematral pa bi rad vidu kak je to č maš cheat....
x-rade is here...
- zaklenil: Matek ()
Ej bart pa kje na tej strani k si mi dau link lahku dobim cheate?????? mal čudna stran pa to k kliknš za cod pa ti predvaja animacijo "you are an idiot, ha ha ha"
ja, pa igram u |P.S.P.G.| klanu.....
ja, pa igram u |P.S.P.G.| klanu.....
x-rade is here...
NoUse4AName ::
Ja je. Poleg tega da je nelegalno.
Samo mater si pa pameten, poveš ime svojega klana v istem threadu ko prosiš da ti folk da cheate.
Samo mater si pa pameten, poveš ime svojega klana v istem threadu ko prosiš da ti folk da cheate.
ja pa p**da pa sej bi me itak pb slikou, pa sam probou bi no....k je to res tko narobe??? Drgač ba zlo dobr igram COD tko d mi cheati niso potrebni ampak kot sm že 100x reku" JST BI SAM PROBAL KAK JE TO!!!!"
x-rade is here...
Vrocipes ::
Itaq folk cheat-a kot nor. Ko sem še bil notr v COD-u sem delal Punkbuster Screenshot-e preko serverja, pa se samo smejal, kolko WH-jev je bilo...
Barac00da ::
mal čudna stran pa to k kliknš za cod pa ti predvaja animacijo "you are an idiot, ha ha ha"
LOOOL
Že prva animacija, ko prideš na stran ti vse pove
---------------------------------------
A ti mene zumeš brjatu?
A ti mene zumeš brjatu?
Matek ::
Še enkrat ponavljam, iskanje cheatov na tem forumu je prepovedano, najprej zaradi pravil, posebej pa tudi zaradi nelegitimnosti - zadeva je popolnoma nefer do ostalih igralcev. Tudi če hošeč samo sprobat. Zaklepam.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Destiny 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 46661 (2756) | clio24v |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71479 (13384) | oo7 |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17832 (7027) | steev |
» | Slo-Tech Clan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 37290 (30052) | cnZz |
» | kamperji pa cheaterji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4984 (4069) | speed machine |