» »

kamperji pa cheaterji

kamperji pa cheaterji

«
1
2

nir ::

kaj mislte o kamperjih al pa cheaterjih???

nir ::

tle je ena moja strn sm s kodami:
http://www.geocities.com/gasper_stukelj... |O

mx440 ::

men grejo na živce chetrji k so ponavad na prvih mestih in se delajo pamtnga kok so dobri. keprji pa tut ker skos na enm mestu kaperajo npr pr cod skos s sniperjem čaka na enm istm mestu
lol?

DominusSLO ::

cheaterje bi streljal na floridi kao self defense>:D
kamperji pa so čisto sprejemljivi... sej imamo časovno omejitev..

Jok3r ::

Če je kdo dober še ne pomen da cheata!!! Če nimaš dokaza pol bod rajš tih ne pa da neki po krivem optužuješ. Hmmm kemperji??? omfg vsak ma svoj stil igranja, ki mu ustreza.

Dr_M ::

Če je kdo dober še ne pomen da cheata!!!

dobri igralci so. ampak takih ki niso, pa bi radi bli, jih je se vec. in.... :\

Če nimaš dokaza pol bod rajš tih ne pa da neki po krivem optužuješ

ni vsak admin na serverju. ampak useen se da precej hitr ugotovit, kdo je gnilo jajce.

Hmmm kemperji??? omfg vsak ma svoj stil igranja, ki mu ustreza.

kempanje je zate igranje? omfg!!
igralci spilajo, picke se skrivajo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

AndrejS ::

Kemperji so dobrodošli..... za nabiranje fragov:D

Itak veš kje kempajo pa morda te bo 1x dobo na foro potem pa nikol več

Matek ::

Cheaterji so gnoj, ki si pumpa digitalni penis in uničuje ostalim igralcem zabavo.

Če je kdo dober še ne pomen da cheata!!! Če nimaš dokaza pol bod rajš tih ne pa da neki po krivem optužuješ. Hmmm kemperji??? omfg vsak ma svoj stil igranja, ki mu ustreza.

Saj ni nobenega obtoževal, samo vprašal je, kaj si o cheaterjih mislimo. Ne vem, razen če sem kaj spregledal... Dejstvo pa je, da tisti res dobri igralci redkeje zahajajo na javne strežnike, tako da je malce večja možnost, da je nekdo, ki je 10x boljši od vseh, cheater. Se pa nedvomno strinjam, da je treba vedno preveriti, preden obtožiš nekoga za cheaterja. Če pa se vam to zgodi in ne goljufate, ste lahko sami nase ponosni (vsaj jaz sem).

Kar se pa tiče kemperjev, je to pač stil igranja, če si dober itak veš kje folk kempa in si pripravljen. Tvoj problem je, če te camper ubije nepripravljenega, ko stečeš mimo. Če ne znaš dovolj dobro igrati, da bi bil pripravljen na nasprotnika od kjerkoli, se ne pritožuj, ker si si sam kriv. Kempanje = taktika.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matek ()

Highlag ::

Ja ne predstavljam si nekega ostrostrelca li skače po bojišču gor in dol ter skuša koga snet. :\

Nebi se v šoli za ostrostrelce potem toliko o maskiranju in prikrivanju učili. Ane?
Never trust a computer you can't throw out a window

kempanje je zate igranje? omfg!!
igralci spilajo, picke se skrivajo.
Ne pametuj!!!

Mato & Highlag imata čistoprav! :))

Keyser Soze ::

Ja, kaj pa misliš recimo da bom jaz delal s sniperjem pri ETju? Postaviš kamp in jih snameš ene deset potem te pa že počasi zvohajo in je čas, da se premakneš. Če si pa taka mrcina z jajci, pa pač s sniper puško laufaj gor pa dol pa streljaj tja v tri krasne. NE vem kako daleč boš prišel.

Je pa hec, včeraj sem imel že ene 20 zaporednih fragov, pa uleti k zaveznikom en mali in začne vpit da goljufam. Smeh.Zeh.

Goljufanje ni OK, kampiranje pa ni ovira. Ga zvohaš in mu podtakneš eno ročno pod rit. Ni hudič, da ne bo nikoli vedel, kaj ga je doletelo.:D

Sicer pa ko smo že pri cheatanju. Pri ETju obstajajo znani cheati ali ne? CSS mi je zanič, ker nikoli ne veš kdo goljufa.

Jok3r: hehe. predvidevam, da spilas CS.

kar samo CS "igralci" ste/so tako nesposobni. :)

ampak, ko bos ti tok casa igral online igre kot sm jest, pol bos pa lohk laju tuki.

Stampl ::

spilal sm cod in lahk uganete kaj sm bil:\
kempas pa kaj...se ulezis pa pobijes ene par pa se premaknes sm na zivce mi gredo pa res tisti k kempajo tak da...pa pr cod se mi zdi da je poskrbljen za cheate ker je pb..
spilal tud cs in css in vse skp nehal zrat chitarjev...
smesno je pa pac to, k mas dober dan(kdaj pa ni) in po fragih vodes za +20/30 in enga ubijes tak da se ti poserje in si za njih tavelk chiter in zacnejo tisti k znajo v konzole pisat kick tvojega mesta^^

pred leti sm spilu quake2 na enmu italjanskemu serverju, kjer so mel res fantasticno zadevo za preprecevanje kampiranja.
ce si se premiku v dolocenem mejhnem obmocju vec kot 5-10sec, ti je dal 10sec casa da se premaksne in ce se nis, te je zadeva avtomatsko umrla :)

Sicer pa ko smo že pri cheatanju. Pri ETju obstajajo znani cheati ali ne?

Ja, kar dosti jih je in zal jih dosti tudi punkbuster in etpro skupaj ne zaznata.

@Dr_M
Ne igram CS ker mi je beden.
BTW COD&CODUO igram že od vsega začetka in do zdaj sem že preigral veliko število waru tako da mi ne s tem. :)

In kako pol veš, da kdo goljufa. Ne moreš. Jaz se pa velikokrat čudim, kako me lahko ubije z dvema streloma iz navadne MP40. Ampak je.. ga nekako je treba začet, da lahko prideš not.:D

Dr. M. Dej no. Te povabim na eno igro ETja, pa bom jaz kampiral, ti boš pa strumno okoli letal. Seveda bova oba imela bodisi Garande ali pa K43. Bova videla kdo bo bolj butasto izpadel. Sicer pa, ti je nekdo že rekel, kaj se uči ljudi, ki bodo nekoč poklicni ostrostrelci.>:D

Ja ne predstavljam si nekega ostrostrelca li skače po bojišču gor in dol ter skuša koga snet. :\

Nebi se v šoli za ostrostrelce potem toliko o maskiranju in prikrivanju učili. Ane?

Tale argument ne zdrži veliko, brezveze je igre povezovat z realnostjo, ko se pogovarjamo ravno o ETju, tudi s Panzerfaustom niso nikoli v resnici pobijali ljudi, nekaj ročnih granat tudi ne uniči običajnega tanka, pa tudi most je težko sezidat s kombinirkami >:D . Sicer se da pa kempat tudi s kakim drugim orožjem, ne samo z ostrostrelsko puško.

In kako pol veš, da kdo goljufa. Ne moreš. Jaz se pa velikokrat čudim, kako me lahko ubije z dvema streloma iz navadne MP40. Ampak je.. ga nekako je treba začet, da lahko prideš not.:D

Ooo, pa še kako dobro lahko veš, da nekdo goljufa. Wallhack je sicer težko opazit, če je uporabnik dost pametn, aimbot pa je težko prikriti. Posebno če spectataš cheaterja si lahko takoj siguren...

Jok3r: se vedno zaostajas ene 5 let za mano :)
zacel sm z quake1, nadaljeval z quake2 in action quake2 (itn), ki je mimogrede se vedno najboljsi spil kar sm ga kdaj igral online. :)

Sicer pa, ti je nekdo že rekel, kaj se uči ljudi, ki bodo nekoč poklicni ostrostrelci.

tak ostrostrelec ki se ne premika, je hitr mrtu :)
seveda pa je vedno v ozadju in ne skace po fronti, ampak se vedno se premika :)

overlord_tm ::

Pr ETju jim uletiš z FG42 >:D

Pr CoDu pa snajpajo ponavad tisti, k nimajo prov velik pojma. Vsaj jest sem na začetku skos snajpu, pol pa ugotovu da to nikamor ne gre. Tako da če snajper ni nadudlan je ponavad tok kilav da ga z MP44 spucaš :D .

Na juriš rula! Jest sm ponavadi zlata jama za kille. Tok jurišam da, če kdo ne dela posebi v tej smeri da bi imel več smrti od mene potem sem prvi :D .

Zheegec ::

Dobre čiterje je skoraj nemogoče dobit, n00be ki cheatajo pa se da takoj odkriti, ker so preveč očitni.

Kempanje je pa itaq sestavni del igre, če morajo teroristi plentat bombo menda ja ne bodo couter-teroristi šli rushat, ampak bodo kempali.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

strictom ::

Se v COD tudi da z riflco orngi pwnat. Z nemško Kar98 se da tok pwnat da ti jasno ni kaj je dober (jaz :D) igralec zmožen. En je imel en zanimiv bind enkrat: "Camping is a way of life!". človek je bil največji kemper na serverju bil je pa tudi človek s največ fragi!

Cheaterji so pa ghey!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

DOOM_er ::

lemprji so gnoji ki imajo preveč časa. Cheaterji so pa navadne budale k so se komi naučile upisvt kode (komi so se naučil tipkat)
Robots will steal your job. But that's OK

Ej pirat_:
Če igraš zares, potem je jasno, da se morajo eni kempat, drugi pa attackat, saj to je POANTA igre (recimo CS:S), če igraš tko na publicku potem pa je vse bolj rush pa zmedeno.
Janez Janša, 29.04.2014

Eh, za večino folka so tile online špili eni obični deathmatchi. In se vsi gonijo za tem, kdo bo imel več XP in pa več fragov. Boli jih za to, da team zmaga in za to, da imajo vsaj neko taktiko, ampak samo nabijajo v vse kar vidijo da leze in gre.:\

Bramac ^^ ::

Kemprji so lohk, ampak nej bojo v defensu.. kva ma pa un k je attack za campat, ok 2 minuti je ze lohk da gre ta prva fronta z granaderjem mem, pol nej se pa ze sprav naprej, konc koncev je pa itak time limit. cheaterji so noobi, btw a sploh kdo igra america's army? Pomoje da je v AA še najbolj naštiman prot cheaterjem.. nimajo šans :P

Eh, za večino folka so tile online špili eni obični deathmatchi. In se vsi gonijo za tem, kdo bo imel več XP in pa več fragov. Boli jih za to, da team zmaga in za to, da imajo vsaj neko taktiko, ampak samo nabijajo v vse kar vidijo da leze in gre.:\

Mja to je nekako point javnih strežnikov, če hočeš igrat s taktiko in za objective, pojdi v klan. Publici so zgolj za to, da si malo ogreješ aim (tako dosti klanskih igralcev gleda na to)

lemprji so gnoji ki imajo preveč časa. Cheaterji so pa navadne budale k so se komi naučile upisvt kode (komi so se naučil tipkat)

Emmm, ne vem zakaj nekateri povezujete goljufanje s kodami, to ni single player igranje, ustvarjalci niso tako neumni, da bi vgradili goljufije v samo igro. Za multiplayer igranje moraš posegati v datoteke same igre in si pomagati z dodatnimi programi za goljufanje, ne pa samo napisat kodo...

Tilen ::

Cheaterji, ki ocitno cheatajo me spravijo v smeh, resno. V vecini primerov itk igram s takimi k jih poznam tut njihov "skill" tako da ne obtozujem nekoga da cheata. :)

Na publicih tudi ne igram kr je ponavadi prevec folka gor in vsi oz. vecina kr nekam zmedeno laufa.

Kemperji pa so isti kt tisti k rushajo in tisti, ki igrajo umirjeno. Pac opravljajo svoje delo. Ali z drugimi besedami, se borijo za "prezivetje". Ce je tvoja naloga cakat za skatlo in poknit tistega nooba ki leti mimo brez da cekira si pac zmagal :D

V primeru, da me kempr ubije, se bol jezim nase kot na njega, saj sem jaz burek kaj pa nisem cekiral vseh znanih kemp pozicij.

Drugace pa igram CS:S :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Itaq je sam CS:S narejen tako, da moraš kempati, če se greš resno igranje, seveda odvisno ali si T ali CT.
To je sestavni del igre, sploh pa če maš snajpo.
Janez Janša, 29.04.2014

men grejo na živce chetrji k so ponavad na prvih mestih in se delajo pamtnga kok so dobri. keprji pa tut ker skos na enm mestu kaperajo npr pr cod skos s sniperjem čaka na enm istm mestu

Mislim ste eni smehi! Pa gres pac drugo rundo okol pa mu vrat zavijes z nozem. >:D

Kako pa reagirate ce ste obtozeni "cheatanja"? :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Jes sm že povedal, štejem si v čast, ker sem potem očitno tako dober.

Če pa hočejo kickat al pa kaj, jim pa sam naj rečem, naj me grejo spectatat pa bojo vidli kolk cheatam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matek ()

MMMato pwnz. Resno.

Zanimiv cheat je wall hack. meri na tebe še preden te dejansko zagleda. potem pa reče da to je taktika.

Yup, wallhack je lahk ubitacna zadeva, ce se jo zna uporabljat. Tisti top level cheaterji majo itak wallhacke ker aimbota je prelahko opazit, ce mas pa wallhack pa pac sam ves kje pridejo in lahko perfectly pripravis obrambo.

Pa kako, a teh "pomankljivosti" ne morejo kako odpraviti? Ala punkbuster z rednimi updejti?

jRk0 ::

dostikrat proti nemcom igramo mixe in tu pa tam so res kaki cudni ljudje=) sam se pa proti citerjem boljse naucis igrat=)
You fuck up once, you loose two teeth.

Keyser Soze, jah lej, vsakic ko pride nova verzija pbja ven, se spravijo cheat makerji na analizo in malo reverse engineeringa, nardijo cheat, ki deluje in ga zadeva ne zazna ter ga dajo na sajte. Pol lahk folk cheata kak mesec, ko pride spet nova verzija PBja, ki vsebuje vse cheate, ki so se v prejšnjem mescu odkrili. Tako luleke, ki so slucajno kje dobili cheat polovi, tisti, ki imajo možgane, pa itak ne igrajo na novi verziji PBja, počakajo, da se ugotovi, če jim sistem cheat zazna. In če jim, pač počakajo 2-3 dni, da cheatmaker nardi novo verzijo pa gre spet vse od začetka...

velikiB ::

Zdravo vsi skupaj! Campirat tudi ne zna vsak. Sicer pa vsak ima svojo taktiko, če si dober se moraš prilagajat igri. Cheaterje pa sovražim, posebej msdžarski COD UO serverji so groza, ne znajo igrati pošteno. Meni se smilijo!
VelikiB

crusader ::

Ne vem kaj imajo eni tolk proti kampiranju. Sej v kaksnih hitrih igrah ala Quake in UT nima smisla, sam pri COD ali CS pa res ni nekega problema. Pac ce kempas si toliko lazja tarca.

Pac ce kempas si toliko lazja tarca.

Kak za koga!Tudi kempat morš znat. >:D

Ko obvladaš mapo itaq že veš kje so standardne pozicije za kempanje, skozi nekatere škatle/vrata že prej malo na slepo streljaš, če koga trofiš pa si "čiter" :D Ja, tudi kempat je treba znati.
Janez Janša, 29.04.2014

Myth ::

V bistvu se za oboje ne zmenim. Špilal sem precej Quake 2,3 pa zdaj MohAA , CoD, CoDUO. In odvisno od razpoloženja včasih kampiram, samo ne dolgo, ker ni vsakih 5 secund nekoga tam blizu. Se morš premaknit. :) Včasih pa letim ko budalo skozi največjo gužvo. Recimo zadnjič enkrat sem se pretihotapil v njihov "štab" v CoD:Uo , kjer se kao "pojavijo" in ko so skoraj vsi bli, samo vun pa se samo obračal. Kakih 6 od 10 sn vbil tak preden so spogruntali da jih jaz strelam in ne oni same sebe. :D

Tak da pri teh CoD-jih, je taktika da kempaš. Je pa res da moraš znat. V bistvu ko nisi več taki "začetnik" vsepovsod, ti niti cheatarji ne morjo do živega, ker jih opaziš prej ko slej.
Ne špilam pa CS in CS:S ker mi nekak ni po godu. Moral bi enkrat stvar sploh konkretno sprobat. :\
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

velikiB ::

Kaj je CS?
VelikiB

counter strike

|_CoBrA_| ::

S čiterji kar na grmado, kemperji pa kar naj bodo. Sej obstaja Melee atack>:D .

Snaperji večinoma samo kemparijo, takoj pa se vidi dobrega snaperja, ko ne kempari in ne jebe ali je thompson ali MP40 pred njim, gaa pokosi na par metrov s HSjem.

BTW pistolca (Luger) + public = pure ownage
AMD Athlon (BArton core) 2600+@11,5*185, Abit NF7-S, 2x 256MiB Samsung TCCC,
Gigabyte Maya Radeon 9000Pro 275/550@325/640, Maxtor 160GiB SATA,
Nec 3500, LiteOn DVD, Plextor 52/24/52A, all in Chieftec Midi Tower Black

R33D3M33R ::

Sej v kaksnih hitrih igrah ala Quake in UT nima smisla

To pa ni čisto res, včasih kdo zasede hudo pozicijo in ga je zelo težko fragat. Tudi sam se včasih dosti časa nahajam na koncih dolgih hodnikov, samo jaz imam za to razlog. Imam dial-up in ubitačen ping:\ , če pa stojim na koncih dolgih hodnikov pa se to sploh ne opazi.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Kami ::

Cheatanje itak da sux, kempanje pa je ok, čeprav je včasih zelo nadležno. Primer je igra SoF 1 ki ima quake II engine -> je zelo hitra in tam kampanje pomeni skoraj vedno zmago saj tam resni igralci uporabljao le shotgun ker je edina močna pišotla. Greš na mesto kjer je shotgun (t imaš shotgun) in kampaš to pomeni, da on nemore priti do najmočnejše pištole in ti med tem lahko vzameš zastavico če je CTF. No drugače sta za mene dva različna pojma camp "odzadi" pri svoji bazi ni camp ampak je defense -> obramba. No za druge igre ki nimajo quake engina je pa stvar malo drugačna (npr. CS.).

Čist tak, kaj pa ma engine veze s kempanjem?

Kami ::

Mislim rečt da je dosti od igre odvisno. Pri takih igrah ko je ena pištola glavnega pomena je kempanje drugačno kot pa naprimer pri counter striku. Špilam SoF 1 že zelo dolgo in counter strike kar nekaj časa, pri SoF 1 kampiranje veliko vpliva na rezultat pri counter striku pa ne saj tam z kampiranjem nena tolko dosežeš.

KTr1sk ::

Jz igram dost COD in nekateri so mi že rekli čiter, čeprav ne goljufam no izgleda pa res kot da bi čital ker ponavadi igram z prijatli iz neta in se pogovarjamo po mikrofonu in si pomagamo, če kdo umre da potem on pove kje ga je ubil, če je kakšen kamper ga samo naskočišm, sploh pri warih. Glede kempanja je pa res da je treba znat kempat, sploh če ostaneš sam z večmi nasprotniki, in imaš čas- takrat počas igram in tudi takrat ko je treba branit ne laufam kr neki recimo do njihovega spawna, ker itak morjo oni do nas pridet.
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
14517793 (6988) steev
»

Intel bo lovil goljufe (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
568414 (6280) KoKi

CoD aimbot

171966 (1726) Matek
»

Cs source cheat detect (strani: 1 2 3 )