Forum » Zvok in slika » Xoro HSD 4000
Xoro HSD 4000
bosstjan ::
Pozdrav!
Zanima me, ce je ze kdo opazil tale izdelek Xoro HSD 4000.
Prodajajo ga na izishop.net.
Ce ga je kdo slucajno ze uporabljal, bi mu bil hvalezen za kaksno bolj obsezno oceno (kar se tice slike, zvoka, firmwara - sumniki, podnapisi ...).
Je novejsa stvar kot 415ka, tako da ne vem, kdaj bo stekla prodaja na recimo mimovrste.com ali enaa.com. Ker je novejsi kot 415ka, bi pricakoval, da bo vecina stvari, ki jih je bilo treba pri 415ki popraviti (KRHO JE ZAKON ) tukaj popravljena ze z uradnim fwjem. Zato me, kot sem ze napisal, zanimajo izkusnje uporabnikov Xoro HSD 4000 (ce sploh kaksen ze obstaja ).
lp,
bosstjan
Zanima me, ce je ze kdo opazil tale izdelek Xoro HSD 4000.
Prodajajo ga na izishop.net.
Ce ga je kdo slucajno ze uporabljal, bi mu bil hvalezen za kaksno bolj obsezno oceno (kar se tice slike, zvoka, firmwara - sumniki, podnapisi ...).
Je novejsa stvar kot 415ka, tako da ne vem, kdaj bo stekla prodaja na recimo mimovrste.com ali enaa.com. Ker je novejsi kot 415ka, bi pricakoval, da bo vecina stvari, ki jih je bilo treba pri 415ki popraviti (KRHO JE ZAKON ) tukaj popravljena ze z uradnim fwjem. Zato me, kot sem ze napisal, zanimajo izkusnje uporabnikov Xoro HSD 4000 (ce sploh kaksen ze obstaja ).
lp,
bosstjan
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 228259 (38765) | fr33sat |
» | XORO ne izvrže CDjaOddelek: Zvok in slika | 1384 (1060) | jvolk |
⊘ | Kateri dvd, dvix player kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1661 (1442) | Stepni Volk |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2290 (2030) | Stepni Volk |
» | Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?Oddelek: Kaj kupiti | 2615 (2177) | Yossarian |