Forum » Hlajenje in modifikacije » tuneli za ventilatorje
tuneli za ventilatorje
bsluga ::
kje naj dobim tunele za ventilatorje velikosti 9 cm. sem pogledal povsod, pa ne najdem. najbrz ve kdo od vas, ki neprestano brkljate za temi stvarmi. da pa jih nikjer ne najdem jih bom naredil sam, pa me zanima, kake materiale pa orodja naj uporabim.
hvala
borut
hvala
borut
kuglvinkl ::
Včasih smo za te zadeve uporalbjali "tunele", ki se jih uporablja pri kuhinjski napi. Merkur, Bauhaus, ...
Your focus determines your reallity
Nejc Pintar ::
Pa sušilni stroji majo tut take tunele, čeprav je skoraj standard 12cm
Lahko je biti prvi, če si edini!
cholt45 ::
Pač s pleha ali plastike narediš en predod iz 12 na 9 cm in ga nalimač na 12 cm cev!
Iznajdi kaj noveg, bodi ustvarjalen, da bomo potem mi lahko uporabili plod tvoje pameti
Iznajdi kaj noveg, bodi ustvarjalen, da bomo potem mi lahko uporabili plod tvoje pameti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cholt45 ()
__luka__ ::
lahko gres pa u bauhaus in nabavs cev za kanalizacijo, mere so lih okol tvojih 9cm
the truth is out there
crazy.ali ::
Take za kupt sm najdu u COM SHOP u btc sam se mi zdi da so 8 cm nism pa zihr....
LP Aleš
LP Aleš
gofra ::
Tuli kvečjemu manj, ker tok nima opravka s preprekami. V praksi se zadeva precej dobro obnese saj se ne meša z morebitnimi drugimi tokovi v ohišju. Mora biti pa izvedeno premišljeno
Preverjeno...
Preverjeno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hyperloop (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 136935 (31131) | Okapi |
» | Plastične cevi za postavitev tunela za zaščito pridelkovOddelek: Loža | 10440 (8749) | motoVILkA |
» | Thermaltake Armor stranica s 25cm ventilatorjemOddelek: Kaj kupiti | 1047 (1047) | kixs |
» | "normalne" temp. procesorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 987 (875) | tony10 |
» | Vlak, ki potuje z nadzvočno hitrostjo (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6597 (5472) | Thomas |